2019-01-24 10:48


Dragnea: Avem aceleaşi instituţii publice comuniste

 |  13:42
Dragnea: Avem aceleaşi instituţii publice comuniste

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale, a declarat joi, la Sibiu, că „avem şansa în această perioadă prin regionalizare (...), să rupem definitiv România de comunism”. Acesta a afirmat că “avem aceleaşi instituţii publice comuniste”.

''Noi avem şansa în această perioadă ca prin regionalizare, prin înfiinţarea regiunilor administrative, prin reorganizarea administrativă a României, prin modernizarea administraţiei publice, să rupem definitiv România de comunism'', a spus Liviu Dragnea.

Acesta a semnalat faptul că instituţiile publice din România sunt încă într-un sistem destul de rigid.

''Suntem în situaţia în care, la 23 de ani de la Revoluţie, avem mai mult sau mai puţin cam aceleaşi instituţii publice comuniste. Sigur, cu denumiri schimbate, cu denumiri moderne, dar aceeaşi arhitectură a sistemului public, în multe locuri, cam cu aceleaşi metehne. Suntem într-un sistem destul de rigid'', a explicat vicepremierul Liviu Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, sistemul public din România este ''de inspiraţie sovietică'', iar cetăţeanul este tratat ca ''un curier''.

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat joi, la Sibiu, la o dezbatere despre regionalizare, alături de prim-vicepreşedintele PNL, primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, şi de mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, prefectul sibian, Ovidiu Sitterli. Discuţia a fost moderată de sociologul Vasile Dâncu, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-11

TAGURI: liviu, dragnea, regionalizare, institutii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...