2019-05-20 01:49


Dragnea AVERTIZEAZĂ companiile din energie: ”Să înceteze să mai amenințe și să mai șantajeze statul român”

 |  17:54
Dragnea AVERTIZEAZĂ companiile din energie: ”Să înceteze să mai amenințe și să mai șantajeze statul român”

Liviu Dragnea a avut joi o ieșire dură împotriva companiilor din domeniul energiei care au criticat intenția Guvernului de a le impozita cifra de afaceri, transmițându-le să nu mai amenințe și să nu mai șantajeze statul român.

”Am văzut, citit, auzit tot felul de reacții, inclusiv din partea unor companii. Eu îi avertizez să înceteze să mai amenințe statul român sau să mai șantajeze statul român”, a spus liderul PSD, citat de G4media.ro.

Întrebat dacă poate da exemple de astfel de companii, Dragnea a spus: ”Am văzut OMV Petrom care voalat amenința statul român că va diminua producția de gaze”.

Președintele PSD a mai susținut că ordonanța de urgență care va aduce noi taxe și impozite este un act normativ care are în vedere o situație ami bună din punct de vedere al aprovizionării cu energie a economiei și a cetățenilor.

Liviu Dragnea a susținut că ordonanța de urgență, care a fost prezentată public marți seară de ministrul Finanțelor, va fi adoptată, cel mai probabil vineri, când va fi convocată o nouă ședință de Guvern.

”Se pare că mâine va fi adoptată ordonanţa. A fost nevoie de câteva reglaje în ceea ce priveşte formulările, prevederile rămân aceleaşi”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat ce a discutat la întâlnirea pe care a avut-o cu consilierul premierului, Darius Vîlcov, şi cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-20

TAGURI: dragnea, companii energie, cifra de afaceri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD
20 Dec 2018

Dupa ce a distrus justitia , sanatatea si invatamintul DUBLU CONDAMNAT PENAL CU STUDII DE CONTABILITATE FALSE A TRECUT LA DISTRUGEREA ECONOMIEI ROMANESTI. ACEST JEG A INDATORAT ROMANIA IN DOI ANI CU PESTE 35 MILIARDE EURO PE POMENI , PENSII SPECIALE , SI PRIVILEGII PENTRU MAFIA PSD TRANSFORMATA IN UNICUL CONDUCATOR DUPA MODEL PUTINIST. HUUUUU..! GUNOI BOLSEVIC. LA TÂRGOVISTE CU TINE CA PE NEA NICU.
@MAFIA PSD
20 Dec 2018

A distrus justitia condusa de binom si i a dat afara ca pe niste cacati(coldea kodruta portocala onea )Urmeaza scuipat afara Tractoristul penal In privinta indatorarii ,sa stii ca nu psd ul este cel care a imprumutat banide la FMI ci prietenul vostru chior si hot care a imprumutat 20 miliarde de euro, bani disparuti A urmat IOhanus si CIOLOSVECUL care au mai indatorat tara cu arme si avioane secondhand in valoare de inca 15 miliarde euro ca sa fie siguri ca ai nostri copii vor avea ce plati pe viitorIn total copii nostri vor avea de plata toata viata lor exact 35 miliarde euro cat zici tu Ai dreptate dar ai gresit intentionat autoriiSunt nazistii tai de dreaptaCiolosvecul nu a tras nici un euro de la UE zicand ca nu asta este scopul venirii sale la guvernare Romanii sa si puna pofta n cui dar ei au alta treaba Ai inteles bai minte drogata?
ANONIM
21 Dec 2018

acesti lingai nu inteleg nimic pentru ca sunt niste lobotomizati. ei la scoala nu mai invata decat sa batjocoreasca profesorii preiau in schimb ca papagalii de la tzutzerii lui hitler si a acolitilor lui toate prostiile am vazut pa internet; comentarii ale unor personae care afirmau ca sunt absolventi de invatamant superior; atat de vulgare si indecente incat ti se facea greata n-ai ce astepta de la o gloata periculoasa de imbecili spalati pe creier
Random imageUltimele stiri


STARBAG