2018-12-15 22:44


Dragnea: ”Campania Cumințenia Pământului, acțiune de imagine pe bani publici”

 |  12:20
Dragnea: ”Campania Cumințenia Pământului, acțiune de imagine pe bani publici”

Conform liderului PSD, actualul prim-ministru s-a folosit de bani publici pentru a-și crea o imagine de ”mare patriot”. Strategia lui Cioloș a fost campania pentru „Cumințenia Pâmântului”, crede Dragnea.

”România a pierdut definitiv mai multe picturi din „Colecția Manu” pentru că Guvernul Cioloș nici măcar nu a catadicsit să răspundă la notificarea prin care era anunțat că își poate exercita dreptul de preemțiune privind achiziția lor. Iată adevăratul interes al guvernării Cioloș pentru cultura românească. Devine limpede acum că toată campania pentru „Cumințenia Pământului” nu a fost altceva decât o acțiune pe bani publici pentru construcția imaginii de „mare patriot” a tehnocratului. În scurt timp, PSD va prezenta componenta culturală din programul său de guvernare, care cuprinde inclusiv măsuri pentru protejarea patrimoniului cultural.”, scrie Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-01

TAGURI: liviu dragnea, dacian ciolos, cumintenia pamantului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CONSTANTIN
01 Oct 2016

Tupeist de taranoi imbuibat ! Sunt curios sa aflu cati bani au dat penalii din PSD penru Cumintenia pamantului ? Cred ca zero lei, deoarece ei in frunte cu infractorul lor sf sunt invatati sa IA bani de la sta , nu sa DEA !
SOIMARU DRAGOS
16 Oct 2016

Dar gorgona si toti ciocoii imbuibati ai PNL ului cati bani au dat Gorgona va fi judecata pentru hotiile ei sa nu aiba grija Ea este invatata sa fure din banii romanilor Hoti PNListi criminali care au ucis oameni nevinovati din 1907 pana in 19333 tarani si muncitori ca sa traiasca ei bine imbuibati gusati Ati ucis mineri sa va fereasca dumnezeu sa mai vina odata minerii Va vor strange de gat ca pe naparci Osa stea iarasi Etca prin case conspirative SUNTETI RIDICOLI SI PROSTI
GABOR CONSTANTIN
16 Oct 2016

Pnl ul condus de o zaluda nebuna Priviti ce ochi de vipera are gorgona privitio ce scoate pe gura aia de serpoaica Ea da tonu la discutii pline de ura pe internet Din cauza ei si a rautatii ei nu se mai inteleg intre ei oameni normali Inchidet ti i gura aia de vipera
Random imageUltimele stiri


loading...