2018-01-19 03:49


DRAGNEA crede că toți miniștrii și liderii PSD au dosare făcute: „Beneficiarul este IOHANNIS!”. Ce spune despre acuzațiile care i se aduc

 |  10:22
DRAGNEA crede că toți miniștrii și liderii PSD au dosare făcute: „Beneficiarul este IOHANNIS!”. Ce spune despre acuzațiile care i se aduc

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, în opinia sa, nu există vreun membru din conducerea PSD care să nu aibă un dosar "făcut", acest aspect fiind de fapt, în opinia sa, în beneficiul politic al președintelui Klaus Iohannis.

"Eu nu cred că există vreun membru din conducerea PSD-ului care să nu aibă un dosar făcut. Nu mai cred asta. Nu cred că există. Este îngrozitor, nu, e năucitor. De asemenea, cred că și nu vreau să sper să nu fie așa, lideri locali... Ați văzut cazul Maricel Popa (n.r. - președintele CJ Iași)? Eu așa ceva..., iertați-mă, la mine am înțeles, trebuie să fiu executat, să se înmoaie partidul și să fiu acolo pus în colț", a afirmat Dragnea la Romania TV, potrivit Agerpres.

El crede că vizați sunt și miniștrii PSD: "Nu sunt membri PSD? E obligatoriu! (n.r. - să aibă dosar). Eu nu cred că e vreun ministru care să n-aibă undeva ceva care să poată fi transformat în dosar imediat. Nu există așa ceva!".

Întrebat în beneficiul cui ar fi aceste dosare, liderul PSD a susținut că "în beneficiul lui Iohannis și al sistemului". "E foarte simplu. În momentul în care se întâmplă asta, cine duce mai departe toate aceste reforme? Pentru că toți băieții sunt buni, chiar sunt buni - Parlament, Guvern -, dar e nevoie să fie totuși o susținere, să nu fie o cedare. Când a apucat să cedeze cineva, o fisură se face crăpătură imediat", a completat el.

Dragnea a susținut că, în ceea ce privește situația sa, "Iohannis este beneficiarul politic". "Nici nu e nevoie să comande. Eu vă spun cum funcționează acest sistem și dacă dumnealui nu înțelege că așa cum sistemul a sărit pe Traian Băsescu, la un moment dat va sări și pe dumnealui, este problema dumnealui. Nici nu este nevoie să comande", a spus Dragnea.

"Există un sfârșit în toate!"

Președintele Camerei Deputaților spune că "există un sfârșit în toate" și a precizat că va merge mai departe. "Cine crede că cei care fac rău în mod continuu n-o să plătească la un moment dat se înșală amarnic. (...) Mi-ar fi foarte la îndemână, foarte, foarte comod să spun mă retrag, mă duc până la capăt, om vedea dacă mă bagă în pușcărie, nu mă bagă în pușcărie, mi-am asumat riscul ăsta din 2015. (...) Dar, până la urmă - toți spun -, noi nu suntem în situația în care să dăm înapoi. Sigur că mulți mi-au spus azi că toți înțeleg situația prin care trec, dar mi-au zis: 'Gândește-te la partid și la programul care trebuie pus în practică'. (...) La mine trebuie să fie moarte, că cu bătaia nu înțeleg. După atâta bătaie, te înveți. Nu ne resemnăm. (...) Resping categoric orice acuzație din dosar", a subliniat liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-14

TAGURI: dragnea, iohannis, lider, psd, ministri

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEGE
14 Noi 2017

ordoNanta de urgenta privind codul fiscal este ilegala.in monitorul oficial a aparut altceva fata de dezbaterea publica si ce s-a discutat.misa asta este un mincinos si un ordinar fara pereche.asa ca orice avocat poate ataca ordonanta ilegala.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova