2018-10-15 21:01


DRAGNEA dă primul semnal al REMANIERII: ”Să nu mai discutăm pe la COLȚURI”

 |  19:39
DRAGNEA dă primul semnal al REMANIERII: ”Să nu mai discutăm pe la COLȚURI”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă la Bistrița, că "nu este obligatoriu" ca analiza activității guvernamentale, ce se va face în interiorul partidului în luna iunie, să se finalizeze cu propuneri de remaniere, informează România Tv.

"Eu nu dau avertismente (miniștrilor — n.r.). Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Tot ce s-a pus în practică până acum a produs efecte pozitive și românii au început să simtă lucrul acesta. Până pe 10 mai s-au înființat 110.000 de noi locuri de muncă și continuă să se întâmple asta. Au crescut investițiile străine mult mai mult decât anul trecut și au crescut și veniturile populației și se dezvoltă și afacerile în România. Nu e vorba dacă este nemulțumit de unul sau altul, important este ca să-și facă treaba. Și, ca să nu mai discutăm pe la colțuri și să vă dăm dumneavoastră subiecte, am văzut că deja au început să apară liste (...), o să avem o discuție în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere", a afirmat Dragnea.

Liderul social-democraților a reproșat, totuși, Guvernului Grindeanu că nu a acționat întotdeauna "coerent" și că "nu și-au organizat foarte bine comunicarea".

"Vă asigur că nu o să fie un Comitet Executiv plicticos", a adăugat Dragnea.

Președintele PSD spune că procesul de modernizare a partidului, început în octombrie 2015, nu a fost încă finalizat, dar speră că acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul anului în curs și că nu vor mai apărea tensiuni în rândul colegilor săi.

"În PSD nu s-a finalizat procesul de modernizare, este un proces lung, care a început în octombrie 2015, atunci când eu, după ce am fost ales de toți membrii partidului din țară, am prezentat Congresului proiectul politic al partidului. Unii, foarte puțini, recunosc, au ascultat cu atenție și au citit cu atenție ce am spus atunci. Alții au spus că este un discurs ca de obicei, cum se țin discursurile politice, să dea bine la televizor. Tot ce am spus acolo este urmărit punct cu punct, ca să nu zic pas cu pas, și se va întâmpla, cu toate frânele, cu toate ezitările unora sau ale altora", a mai declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-13
Citeste si:
Cum răspunde Dragnea CRITICILOR celor care îi contestă funcția: ”Nu există nimeni în lumea asta....”
DRAGNEA vrea voturile alegătorilor MAGHIARI la prezidențialele din 2019. Ce tip de colaborare a propus șeful PSD la Congresul UDMR
DRAGNEA, aliat cu UDMR în faţa «tendinţelor HEGEMONISTE din partea unor puteri»

TAGURI: liviu dragnea, remaniere, guvern, grindeanu, partid, iunie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUI DE MILITIAN REPETENT
13 Mai 2017

Actualul lider PSD Liviu Dragnea și-a început ascensiunea în politică în anii 90, fiind inițial membru al Partidului Democrat. Un fost apropiat al lui a povestit în 2011 cum a reușit Dragnea să urce în ierarhia politică. „Liviu a venit în Partidul Democrat ca simplu membru în filiala Turnu-Măgurele în primăvara lui ’96, cu două-trei luni înainte de localele din iunie. Proaspăt membru PD, a candidat la alegerile locale și a ieșit consilier local la Turnu-Măgurele. În toamnă, după alegerile generale, când s-a făcut guvernul cu CDR, în urma negocierilor de la București s-a decis ca Prefectura Teleorman să fie dată PD-ului. Aici un rol important l-a avut și Adriean Videanu, președinte la Tineretul Democrat sau nu mai țin minte dacă trecuse deja la seniori. Ne-am întâlnit la Organizația Județeană Teleorman să facem propunerile pentru postul de prefect. Și-au anunțat candidaturile trei colegi: Corin Lunganu, Florica Nedelcu și Liviu Nicolae Dragnea, oarecum surprinzător pentru că era nou în partid și nu prea îl știam. Au fost discuții pro și contra până la miezul nopții, după care s-a trecut la vot secret. Pe locul unu a ieșit Lunganu, pe doi Nedelcu și pe trei, la distanță mare – oarecum firesc – Liviu Dragnea. Surpriza a fost ca, a doua seară, Dragnea s-a dus la București de mana cu unul dintre colegi, Ștefan Georgescu, văr al Mioarei Roman, și s-a dus cu un somn mare de Dunăre, de vreun metru și ceva. Știți cum se zice la noi aici în sud, că am fost sub turci atâta vreme, s-a dus cu peșcheșu’, a intrat la Petre Roman (președinte PD în acel moment – n.r.) prin budoar și s-a întors prefect. Noi l-am luat pe Videanu și am fost la o discuție cu Roman, că n-am știut cum să reacționam, dar Petre ne-a zis că i-a plăcut de el, că e băiat tânăr și că o să facă treabă“, a declarat pentru Inpolitics fostul apropiat al lui LIviu Dragnea.
MITOMANUL CONDAMNAT
13 Mai 2017

Acest puscarias bolsevic minte cu nerusinare in latrinele tv de partid ale lui ghita si voiculescu.Somajul in randul tinerilor pana la 25 de ani este de 25%. S-au inchis pana in prezent 12900 firme mici si mijlocii. Euro se afla la maxim istoric.Mafia psd s-a imprumutat 5 miliarde de euro in patru luni de guvernare.Datoria publica creste vertiginos. Investitii in infrastructura zera. Absortie fonduri europene zero conform declaratiei corinei cretu (psd). Acestea sunt o parte din marele realizari ale partidului bolsevic.Tarifele la apa , gaze , energie au luat-o razna. Asta ati votat analfabetilor si pensionarilor cretini.
Random imageUltimele stiri


loading...