2019-05-19 20:50


Dragnea: Dacă miniştrii nu acceptă DESCENTRALIZAREA, înseamnă că nu acceptă programul de GUVERNARE

 |  15:48
Dragnea: Dacă miniştrii nu acceptă DESCENTRALIZAREA, înseamnă că nu acceptă programul de GUVERNARE

Liderul PSD Liviu Dragnea spune despre miniştri că cine nu acceptă descentralizarea, nu acceptă nici programul de guvernare, deci nu poate sta în Guvern.

„Discuţia nu va fi complicată. Eu nu sunt un om dur, dar sunt riguros şi exigent. Şi nu mă pot uita în ochii dumneavoastră când o să îmi spuneţi peste doi ani de zile dacă mai vin aici să înot puţin, că frate, ai zis ceva în 2016 şi pentru aia te-am votat, printre altele descentralizarea. Şi eu să spun că nu am putut pentru că nu au vrut miniştrii. Aceşti ministri, membri ai Cabintetului României, când au acceptat să fie miniştri şi-au asumat tot programul de guvernare, unde la loc de cinste este descentralizarea”, a declarat Liviu Dragnea joi, la focşani, unde a participat la inaugurarea unui bazin de înot.

Liderul PSD a spus, referindu-se la discuţia pe care urmează să o aibă cu membrii Executivului, că miniştrii fie susţin în continuare programul de guvernare şi fac descentralizarea, fie pleacă din Guvern. Dragnea a subliniat că în Executiv nu pot rămâne „unii care trag în altă direcţie”, scrie News.ro.

„Eu nu mai accept ca după atâta timp toţi funcţionarii din ministerele respective să le pună în faţă nişte materiale care să fie de fapt un şir întreg de argumente de cum şi de ce nu trebuie făcut. Şi atunci ei au două variante foarte simple: ori susţin în continuare programul de guvernare şi dau drumul la descentralizarea sectorială pe fiecare minister pe care îl conduc, ori dacă nu îşi asumă programul, nu mai pot sta în Guvern. Ăsta nu este guvern alandala. Este un guvern care pune în practică un program de guvernare care nu e uşor, dar el a fost mult mai greu de elaborat, dar nu de implementat, pentru că este foarte clar. O să am o discuţie deschisă şi veselă. Care nu acceptă, înseamnă că nu acceptă programul de guvernare şi nu poţi sta în Guvern cu unii care trag în altă direcţie. Dar eu sunt sigură că toţi vor accepta”, a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD declara luni că miniştrii nu susţin descentralizarea şi, din acest motiv, împreună cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu vor avea joi după-amiază o întâlnire cu membrii Cabinetului pentru a lămuri lucrurile.

Potrivit liderului PSD, ”aproape toţi” miniştrii au această atitudine.

Întrebat despre motivele acestora, Dragnea a răspuns: ”O să vreau să aflu şi eu joi, pentru că sunt foarte curios”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: dragnea, descentralizare, programul de guvernare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
29 Mar 2018

dragnea " foarte curios"! Atentie, cei foarte curiosi au accidente basculare.... Oricum, Ali-Baba poate fi numit si Buldozerul, trece peste orice, parca are combustibil atomic...Exact cum am zis, isi va impune tot ce vrea, rahatul ala de pres-edinte este doar un morman de rahat, "societatea civila" un alt morman, dragnea taie si spanzura semn ca -pana la urma - populatia si mai ales "intelectualitatea" romana au iubit si au nostalgii pentru militia si securitatea ceausista, altfel cum se poate explica faptul ca un copil de militian conduce efectiv , tara, iar un ginere de securist este -formal- conducatorul suprem , al tarii? Romania deja trebuie sa fie adnotata ca o tara de mana a saptea, in ochii analistilor seriosi si a publicului bine informat si cu simt critic, de pe mapamond...
RO STAT MAFIOT
29 Mar 2018

CRETINI CA SI RECHINI PRIND PRADA MAI USOR IN APE TULBURI. NEMERNICUL DERBEDEU ORDINAR , ASA A CAPTURAT SI JUD TELEORMAN UNDE SARACIA E PE PRIMUL LOC IN LUME, CUM VREA SA EXTERMINE ACUM RO.
FANE DE LA IMPINS VAGOANE
30 Mar 2018

PINA SI MINISTRII ALESI DE TINE SI DE PAVIANUL CU MANTIE SE CACA PE PROGRAMUL TAU DE GUVERNARE SCRIS DE PUSCARIASUL EVREU SI DE TINE . DISPARI DRACULUI BAI MAFIOTULE , AI FURAT DESTUL . MOARTE PSD .
Random imageUltimele stiri


STARBAG