2019-01-17 17:16


Dragnea. Demisionar-coordonator

 |  18:42
Dragnea. Demisionar-coordonator

Retras din funcţia de preşedinte executiv al PSD - rămasă vacantă până la viitorul congres – Liviu Dragnea a evitat să spună dacă va candida în toamnă la această funcţie sau la altă funcţie în partid.

Dragnea va rămâne în PSD pentru a se ocupa de coordonarea realizării ofertei politice a formaţiunii pentru perioada 2016-2020. Solidar cu demisia lui Dragnea, președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a demisionat joi din funcțiile de conducere deținute în partid şi din funcția de vicepreședinte la nivel național. El a declarat că au mai demisionat din funcțiile de conducere deținute în partid și președinții organizațiilor din Giurgiu, Vaslui și Maramureș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: liviu, dragnea, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD-UL ESTE FRUNTEA ???
29 Mai 2015

“Prin impunerea lui Alexandru Petrescu in fruntea C.A. vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis "SMART", in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,aflat acum sub control judiciar , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori – Carmen Maria Popescu. "
Random imageUltimele stiri

loading...