2019-03-23 19:14


DRAGNEA, despre CIOLOȘ: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”. Vezi ce l-a deranjat pe șeful PSD

 |  15:21
DRAGNEA, despre CIOLOȘ: „Are ceva tupeu băiatul ăsta...”. Vezi ce l-a deranjat pe șeful PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl critică pe fostul premier Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, arătând că este o „tactică securistă'' aceea de a-i cere să facă publică declaraţia pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea, informează Agerpres.

„Pot să fac orice, dar are ceva tupeu băiatul ăsta. El trebuie să răspundă dacă are vreo legătură cu nişte servicii despre care l-am întrebat eu. (...) Nu am niciun fel de legătură... Este o tactică securistă asta la Cioloş. Dacian, nu ţine! O să tot vorbim lunile astea", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îşi va prezenta public angajamentele privind colaborarea cu fosta Securitate, aşa cum i-a cerut Dacian Cioloş. Întrebat, de asemenea, dacă este o problemă că sunt masoni în Pro România, Dragnea a spus: „Nu, e de bine…". Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă „declaraţiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată şi n-au colaborat cu servicii de informaţii din ţară şi din străinătate". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-11

TAGURI: dragnea, ciolos, psd, plus
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Mar 2019

Dacian Ciolos nu se poate cobori la nivelul unui condamnat penal pentru hotii din banii copiilor orfani din Teleorman sau furt la un referendum . Ciolos si tinerii din jurul sau reprezinta o alternativa la viitorul Romaniei in comparatie cu partidul hotilor si borfasilor psd.
ANONIM
11 Mar 2019

Bubosul....are tehnica securista ....raspunde la intrebare prin alta intrebare. .cat de JIGODIE poate fi ...BESTEMAT SA FIE CEL CE VA PUNE VOTUL PTR ASTA...de asemeni si cei ce vor matraşi voturi in favoarea bubosului....pana atunci MUIE MULTĂ...ptr BUBOS...e vorba lui dragă
ANONIM
11 Mar 2019

HOTII STRIGA HOTII amandoi sunt niste parliti de acoperiti .......................
TRADATORI DE TARA
11 Mar 2019

DA BA HAZNA . TAPTU CARE A MURIT CU VIAGRA IN PULA . FRATITU COLONELUL DE MILITIE ALEXANDRIA CARE TEA ACOPERIT LA FURTURI .SAU UNCHITU GENERALUL DRAGNEA CARE A VENIT FACUT DE DIVIZIA TUDOR VLADIMIRESCU , PE TANCURILE RUSESTI . SA MORI IN PUSCARIE IN BRAZILIA , CA NU AI LUCRAT CU SERVICIILE
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...