2019-04-24 21:15


Dragnea, despre Legea offshore: E obligatoriu ca săptămâna viitoare să intre în Comisii

 |  15:06
Dragnea, despre Legea offshore: E obligatoriu ca săptămâna viitoare să intre în Comisii

Liderul PSD, Liviu Dragnea spune că Legea offshore va intra în Comisii până săptămâna viitoare, dar nu există niciun argument ca prevederile din acest act normativ să fie modificate.

„Cred că săptămâna viitoare obligatoriu trebuie să intre în Comisii (Legea offshore, n.r.). Mi-aş fi dorit să intre ieri, dar până săptămâna viitoare nu văd niciun motiv să nu intre în Comisii”, a declarat Liviu Dragnea miercuri în Parlament.

Întrebat dacă vor fi modificate prevederile care au creat nemulţumiri, Dragnea a spus că nu există niciun motiv pentru asta.

„E posibil să nu fie modificate, dar vedem. La noi nu a ajuns niciun argument serios ca ele să fie modificate”, a spus liderul PSD.

În 3 octombrie, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut retrimiterea în comisii a Legii offshore, în condiţiile în care ALDE a acuzat lipsa unei dezbateri reale, iar ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a subliniat că trebuie stabilită o formulă de calcul care să permită ambelor părţi să fie cointeresate.

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, Legea offshore, care reglementează exploatarea gazelor din Marea Neagră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-17

TAGURI: liviu dragnea, legea offshore,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHERTOI ROSU
17 Oct 2018

MAFIOTI SE PUPA PE DINTI SI I-SI SUFLA IN CUR , UNUL LA ALTUL
Random imageUltimele stiri


STARBAG