2019-01-17 17:18


DRAGNEA, despre MINISTRUL Tudorel Toader: E un profesionist. Decizia sa va fi argumentată

 |  21:22
DRAGNEA, despre MINISTRUL Tudorel Toader: E un profesionist. Decizia sa va fi argumentată

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seară, că nu este dezamăgit de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, afirmând că atunci când ministrul va lua o decizie legată de activitatea DNA aceasta va fi una argumentată.

„Eu nu sunt dezamăgit de ministrul Justiţiei. Ştiu poziţiile unor colegi, dar acesta nu este un subiect care să fie aşa decis foarte repede şi fără o temeinică documentare şi pregătire. Îl consider în continuare pe Tudorel Toader un om de bună-credinţă, un profesionist, un om cu expertiză serioasă, un om serios şi cred că decizia pe care o va lua, nu ştiu care va fi aceea, va fi argumentată. Nu l-am văzut niciodată pe Tudorel Toader să anunţe sau să spună ceva fără să aibă o argumentaţie foarte serioasă. Eu nu am niciun fel de dezamăgire în ceea ce îl priveşte pe Tudorel Toader”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3, întrebat dacă este dezamăgit de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în contextul în care întârzie să prezinte un raport privind activitatea DNA şi a conducerii instituţiei.

Liviu Dragnea a afirmat că Tudorel Toader „are ritmul lui”.

„Are ritmul lui şi s-a întâmplat acum că în zilele respective era plecat în Japonia, o vizită programată demult, dar primul ministru i-a cerut să se întoarcă şi s-a întors”, a conchis Dragnea, citat de Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-16

TAGURI: dragnea, tudorel toader, dna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@DRAGNEA
17 Feb 2018

TU SPERI CA LIMBRICUL BUBOS TUDOREL TE SCAPA DE PUSCARIE ??? ESTI NAIV , CA SA NU ZIC PROST . AI PREA MULTE DOSARE DADDY , JILAVA E SFIRSITUL CARIEREI TALE POLITICE .
ANONIM
17 Feb 2018

NU AJUNGE LA JILAVA ca fuge repede in; Brazlia, Costa RICA , Madagascar, etc Puiul de militian de TR e de aceeasi talie cu PENALII fugarii
MAFIA BOLSEVICA
17 Feb 2018

Inainte de a prezenta raportul in parlamentul rusinii , tudorel sa informeze opinia publica cum a ocupat fiul sau o functie in cadrul Universitatii din Iasi FARA CONCURS. . Cred ca e profesionist si in aranjamente obscure aceasta sluga a mafiei psd-alde-udmr-minoritati. Nu prezinta nici o garantie de seriozitate atat timp cat slugareste CIUMA ROSIE.
UN ROMAN CARE A VOTAT
17 Feb 2018

Cu siguranta va mai amana inca mult...Asa a fost invatat...Lasa ...lasa ...ca se va uita situatia... Am invatat lectia....Nu stie sa rezolve situatia si amana pana la calendele grecesti...Stim asta...Spectific in ROMANIA...Chiar ne credeti prosti domnilor sefi din PSD....Am invatat ce puteti si cum ne mintiti....PACAT...V-am votat...Nu voi mai merge la vot ...
Random imageUltimele stiri

loading...