2019-04-19 06:06


DRAGNEA, despre mutarea Ambasadei României la IERUSALIM: „Mie nu mi se pare foarte complicat!”. Ce așteaptă de la MELEȘCANU

 |  12:00
DRAGNEA, despre mutarea Ambasadei României la IERUSALIM: „Mie nu mi se pare foarte complicat!”. Ce așteaptă de la MELEȘCANU

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că Ministerul de Externe trebuie să ia în serios posibilitatea mutării Ambasadei României în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, menţionând că are toată capacitatea instituţională să facă o analiză serioasă.

"Mie nu mi se par foarte complicate lucrurile. Sigur, le putem complica foarte mult. Israelul este un stat suveran şi are aceleaşi drepturi pe care le avem şi noi. În Israel ambasadele sunt în Tel Aviv, ambasadorii şi personalul, instituţiile centrale ale statului israelian sunt în Ierusalim. În fiecare dimineaţă ambasadorii şi o parte a personalului vin la Ierusalim, seara se duc înapoi. Dacă Israelul îşi va muta capitala în mod oficial la Ierusalim, noi o să stăm cu ambasada la Tel Aviv? Întreb. Să zicem că noi mutăm capitala la Braşov. Ambasadele or să rămână la Bucureşti?", a afirmat Dragnea, într-un interviu difuzat miercuri la Antena 3, potrivit Agerpres. El a adăugat că a continuat discuţiile pe această temă în coaliţia de guvernare. "Le-am spus şi domnului Tăriceanu şi domnului prim-ministru şi domnului ministru Meleşcanu despre acest lucru şi despre convingerea mea. N-am spus să se mute ambasada de mâine, dar Ministerul de Externe trebuie să ia în serios lucrul acesta şi are toată capacitatea instituţională, şi nu numai, să facă o analiză serioasă. Dacă va avea argumente serioase că nu trebuie mutată ambasada de acolo, ne predăm", a menţionat Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-28

TAGURI: dragnea, ierusalim, ambasada, melescanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Dec 2017

NU TI SE PARE COMPLICAT PENTRU CA AI DOAR 1,5 NEURONI SI ESTI UN DERBEDEU STRICAT................
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Dec 2017

buna idee...sa trimitem toti infractori sa mute ambasade...cu tarnacopul....unde antzarcat mutu iapa...si ambasada din triunghiul Bermudelor trebuie mutata...hai baieti imbarcati-va pe TITANIC si aveti o escursie de lux in triunghiul Bermudelor platita de Netaniahu...si de Udrea
@ANONIM
28 Dec 2017

Scuze 'dERBEDEI STRICATI ''SUNT iOHnnis mafiotul din primaria sibiului impreuna cu gunoaiele usr iste
NEBUNII SI DEMENTII CONDUC
28 Dec 2017

Actuala putere POLITICA A STATULUI ESTE de kkt pt ca E VOTATA DOAR DE 28% DINTRE ALEGATORII CU DREPT DE VOT (senilii, debusolatii, betivii, semidocti). ASEMENEA POLITRUCI NULITATI UMANE(vezi multitudinea gunoaielor si reziduurilor umane din PARLAMENT, GUVERN SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI) NU POT DECIDE VIITORUL UNUI POPOR cu o populatie de aproape 20 milioane bine dotat cu ELITE SI DEMNITATI UMANE recunoscute pe plan mondial si european.
ANONIM
29 Dec 2017

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba spiritul afacerilor publice mult mai dezvoltat decat a celor personale de tip fraudist. Sa fie un bun slujitor al VOLUNTARIATULUI public. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII POLITRUCI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
ANONIM
29 Dec 2017

La ONU ROMANIA S-A ABTINUT LA VOT IN PRIVINTA UNEI DECIZII PRIVIND MUTAREA CAPITALEI ISRAELULUI. ACEST IMBECIL DE TELEORMAN ARUNCA VOTUL DAT DE DELEGATIA ROMANIEI IN AER SI VINE CU PROPUNERI DIN MINTEA LUI BOLNAVA CREIND UN CONFLICT DIPLOMATIC INTRE ROMANIA SI STATUL PALESTINIAN PLUS TARILE MUSULMANE. E BONLAV RAU ANALFABETUL DE TELEORMAN SI CRETINII CARE IL SUSTIN IN CONTINUARE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG