2019-05-20 00:37


DRAGNEA, despre protestele anti-PSD: Ei și cei care îi trimit aici sunt CIUMA ROȘIE / Atac la adresa lui Augustin Lazăr

 |  19:41
DRAGNEA, despre protestele anti-PSD: Ei și cei care îi trimit aici sunt CIUMA ROȘIE / Atac la adresa lui Augustin Lazăr

Liviu Dragnea a spus sâmbătă, întrebat cum vede protestele anti-PSD de la Iași, că protestatarii și cei care îi trimit acolo sunt „ciuma roșie”.

„Nu e neapărat un comentariu. PSD, ca de obicei, își vede de treabă. Dacă Organizația PSD Iași ar fi vrut să vină cu 10 mii de oameni, venea cu 10 mii de oameni și discutam despre ce spun 10 mii de oameni și ce spun 200 de oameni.

Vreau să vorbesc despre un slogan preferat nu numai al lor, ci și al altora: Ciuma roșie.

Ei și cei care îi trimit aici sunt ciuma roșie, pentru că ei l-au susținut și-l susțin în continuare pe Lazăr, care a fost sprijinul torționarilor și care a sprijinit pe adevărații și cei mai răi comuniști în acele vremuri”, a spus Dragnea, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-20

TAGURI: dragnea, psd, ciuma rosie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Apr 2019

muie flausatului la PUSCARIE cu HOTII
MUIE NAZI .MUIE MULTA!
20 Apr 2019

ma pis pe voi .Muie nazi muie johanus homalau hot
'' BORFAșUL NATIONAL''
20 Apr 2019

In toate judetele pe unde s-a plimbat pe banii din taxele si impozitele romanilor puscariasul demagog alias '' borfasul national'' draknea , a fost huiduit si injurat de romanii care nu mai vor sa fie condusi de HOTII MAFIEIpsd. Huuuuu...!!!! Gunoaie bolsevice si analfabete. Nevertebratele mafiei psd au distrus tot in Romania. Huuuuu.!!! Haznaua 3 plina de jeguri securistoide..
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Apr 2019

ha ha ha tocmai am vazut niste sosete flausate pe care se pishau cainii vagabonzi...asta e viitorul pSD-CIUMA ROSIE flausata
@HUIDUITU' LIVIU DRACNEA
20 Apr 2019

E DUS BINE CU CAPU' .
ANONIM
21 Apr 2019

CE FACEAI BORFASULE LA REVOLUTIE ? CUM AI FACUT ATITA AVERE ? TIITOAREA A FACUT STUDII LA MOSCOVA ? TACTU A MURIT DE BOALA VIAGRA IN BRATE LA O CURVA ? TE INTILNEAI CU MAFIA DIN SECURITATE SI JUSTITIE ? SUNT FOTOGRAFII ?
MACACPEDRAGNEA
21 Apr 2019

N-AM VAZUT IN VIATA MEA O JIGODIE MAI NESIMTITA CA ACEST BORFAS NATIONAL . MORI IN CHINURI JAVRA DRACU' . ASTA VORBESTE DE CIUMA ROSIE ? EL CARE I-L ADORA PE CRIMINALUL ILIESCU .
ANONIM
21 Apr 2019

De unde stii ca l adora pe ION ILIESCU ?A...te a invatat nazista aia care condamna dupa vocile din cap Camelia Bogdan ?Ai auzit si tu voci in cap si te ai hotarat ca si tu esti paranoiaNzisti paranoia !
ANONIM PARANOIC DEMENT
21 Apr 2019

du-te dracului de jigodie pupincurista bolsevica,la tine toti sunt "nazisti" SA SUGI MACIUCA LUI HITLER PANA CRAPI PARANOIIC IDIOT CE ESTI
HE , HE , HE.....!
21 Apr 2019

Dementul , zis si '' borfașul national'' trebui internat la psihiatrie . Consultantii israelieni care sunt platiti de borfaș din taxele si impozitele romanilor il invata sa emita aberatii , CA SA-L INGROAPE SI MAI TARE. DEMENTUL ESTE TERMINAT PSIHIC. JIDANII IL STORC DE BANI , HAZNAUA 3 SI CLOSETUL TV GHITA FUGARU IL STORC DE BANI , IRINUCA IL STOARCE DE BANI ( ALTCEVA NU ARE ) SI A DEVENIT PARANOIC. ESTE IN FAZA TERMINALA. HE , HE , HE ......!! INCET DAR SIGUR DEMENTUL VA DISPARE DIN POLITICA. DESTINATIA - JILAVA SAU BELU.
Random imageUltimele stiri


STARBAG