2019-03-21 11:58


Dragnea, despre redefinirea abuzului în SERVICIU: Credeţi că ăştia mă lasă să scap?

 |  14:31
Dragnea, despre redefinirea abuzului în SERVICIU: Credeţi că ăştia mă lasă să scap?

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a reacţionat marţi la acuzaţiile potrivit cărora Codul Penal ar fi fost modificat "cu dedicaţie" pentru el, ca să scape de condamnarea la închisoare pentru instigare la abuz în serviciu. "Credeţi că ăştia mă lasă să scap?", a răspuns el la întrebarea ziariştilor.

 "Credeţi că ăştia mă lasă să scap? Să fim serioşi", a declarat Liviu Dragnea la Parlament, potrivit Mediafax.

Întrebat ce opinie are despre modificările legate de abuzul în serviciu, grupul infracţional organizat, traficul de influenţă şi altele, din Codul penal, Dragnea a răspuns: "Indiferent ce am spus eu sau colegii mei, fiecare a rămas la părerea lui".

Comisia special pentru legile justiţiei a dat, luni, raport de admitere proiectului de lege care aduce modificări Codului penal. Raportul va fi votat marţi, în plenul Senatului, prim for sesizat pentru iniţiativa legislativă. Comisia a aprobat mai multe modificări la Codul penal, printre care redefinirea grupului infracţional organizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-03

TAGURI: abuz in serviciu, dragnea, cod penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TREI
03 Iul 2018

dragnea si gasca (tariceanu iordache nicolicea dorneanu toader serban nicolae )vor fi declarati persoane non grata pe teritoriul ue si in sua.sa fii sigur dragnea ca nu scapi.vei face puscarie ca berila.vin din urma belina teldrum si inca altele.infractor ordinar dement cu slugi cretine.credeti ca sunteti vesnici?veti plati scump mutanti nenorociti.diicot sa aresteze banditii astia.
@MACACPEDRAGNEA
03 Iul 2018

SI PE PARTIDUL LUI DE MAFIOTI .
ANONIM
03 Iul 2018

Modificările la CODUL PENAL sunt facute de catre faptuitorii, HOTI, DERBEDEI, GOLANI, ETC pentru a beneficia HOTII, BANDITII, TICALOSII, TRADATORII ,ETC. Desi DREPTUL este consacrat pentru APARAREA VICTIMILOR ele nu sunt consultate si nu participa la elaborarea legilor penale .Dar nu participa nici ELITELE ori SPECIALISTI IN DREPT , DE RENUME . IN ACEASTA SITUATIE in cazul lui DRAGNEA si nu numai acuzatia de ABUZ IN SERVICIU trebuie schimbata in ACTIUNE CRIMINALA, IMPOTRIVA CELOR NEPUTIINCIOSI ORI NEJUTORATI, SAU INTREPRINSA PENTRU SARACIREA POPULATIEI , ORI PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.
AI BELITO BELINI
04 Iul 2018

Bai Zimbaretule ; Nu te iarta nici o justitie . Ai furat de la copii amariti si flaminzi , fara parinti . Esti un criminal de copii minori infirmi .
ANONIM
04 Iul 2018

Ați zice că și domnul Liviu Dragnea, ca și Popescu Tăriceanu, ca reprezentanți ai legiuitorilor, sunt printre cei mai cu competențe de a-și apăra realizările din domeniul legilslativ ?
LEVST.
06 Iul 2018

deocamdata, "cu suras placid si smecher", drago, inca este Drago cel Mare...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...