2019-03-19 08:20


DRAGNEA, dezlănțuit împotriva lui IOHANNIS: „Plângerea penală, o acuzație DEMENTĂ, concepută și redactată la Cotroceni…”

 |  13:40
DRAGNEA, dezlănțuit împotriva lui IOHANNIS: „Plângerea penală, o acuzație DEMENTĂ, concepută și redactată la Cotroceni…”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri că preşedintele Klaus Iohannis are dorinţa "de a prelua brutal guvernarea", nesocotind rezultatul alegerilor democratice, în urma unor ameninţări şi practicând "şantajul" împotriva premierului Viorica Dăncilă.

"Mie mi se pare o acuzaţie dementă, nu o acuzaţie gravă. În opinia mea, această sesizare, plângere sau ce a făcut această unealtă, este concepută şi redactată la Cotroceni şi eu cred că în foarte scurt timp vom avea toţi acces la textul acestei plângeri, vom constata cu toţii că este de fapt concepută la Cotroceni şi este ca urmare a ameninţărilor pe care preşedintele le-a îndreptat către doamna prim-ministru Dăncilă. Cu toţii o să vedem, sper, cât mai curând această plângere penală că nu văd de ce ar trebui să fie ţinută secretă şi o să ne dăm seama din textul ei de foarte multe lucruri şi de faptul că ceea ce am spus noi în ultima perioadă se adevereşte şi anume dorinţa lui Klaus Iohannis de a prelua brutal guvernarea, ocolind alegerile democratice, nesocotind rezultatul alegerilor democratice, preluând-o în urma unor ameninţări, practicând şantaj împotriva primului ministru, punând presiune din ce în ce mai mare pe primul ministru al României, punându-l pe Orban să considere acte de înaltă trădare acţiunile unui prim ministru ales democratic al României că are întâlniri externe, aşa cum are orice prim ministru din această lume sau din lumea democratică", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat despre plângerea penală pe care a făcut-o Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă, informează Agerpres. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competentă în acest caz, au precizat, pentru Agerpres, oficiali ai Parchetului General. Liderul PNL o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-18

TAGURI: dragnea, iohannis, dancila, orban, cotroceni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
18 Mai 2018

PROSTII, NERUSINATI, DOBITOCI, IDIOTI, CRETINI, DERBEDEI, SEMIDOCTI, IMBECILI, CURVELE , TRADATORII, GUNOAIELE SI NULITATILE UMANE ETC TREBUIE ELIMINAT CAT MAI URGENT DIN VIATA PUBLICA , SOCIALA SI ADMINISTRATIVA A TARII. NUMAI PRIN REVOLTA POPULARA GENEARALA DESFASURATA CONTINUU ZILE IN SIR........SE POATE STABILI O NOUA TRAIECTORIE POZITIVA PENTRU ROMANIA.
UN INS DIN FURNICAR
19 Mai 2018

Ce probe ai -borfasule-cand faci aceste afirmatii ? Doar ce-ti spune slugoiul de tudorel ? Sau madam Stanoiu caci tot pupincurista era si aia- dar curul era al lui Nastase-4 case. Incearca si cu Mama Omida !
ANONIM
19 Mai 2018

Da ,sigur ca da .O noua traiectorie sa va inrositi cururile si sa beti pisat la greu ca altceva nu stiti ,nazisti scarbosi si criminali La voi a fi normal este sa fii pe invers !
ANONIM
20 Mai 2018

Scarbosenii naziste !Ce idiotenii aveti in mintile alea intunecate Sigur matahala a facut in ,,biroul lui ,,deocamdata ca nu se stie cati purici ma face pe acolo
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...