2019-03-23 06:44


Dragnea, DEZVĂLUIRI în presa internațională: ”Cei din clasa politică sunt urmăriți, CERCETAȚI și trimiși în judecată”

 |  23:21
Dragnea, DEZVĂLUIRI în presa internațională: ”Cei din clasa politică sunt urmăriți, CERCETAȚI și trimiși în judecată”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a acordat un interviu pentru Associated Press în care a vorbit despre despre politica externă a României, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, situația din Orientul Mijlociu, dar și despre lupta anticorupție din România.

”România nu are gânduri sau dorințe de apropiere de Est și noi nu încurajăm o apropiere de Rusia. Dimpotrivă pentru noi este foarte important ca flancul estic al NATO să fie întărit, Marea Neagră să fie considerată o zonă de maximă importanță strategică pentru NATO", a dat asigurări Liviu Dragnea pentru jurnaliştii de peste Ocean.

Când despre lupta anticorupţie din România şi modificările legislative din justiţie, Liviu Dragnea a susţinut că România a trecut de la faza în care niciunul din politicienii aflaţi la putere nu era cercetat la stadiul în care toţi să fie cercetaţi, iar acum s-ar vrea să se pună ordine în lucruri.

”Din păcate în România s-a trecut de la o extremă la alta. A fost o perioadă, acum mulți ani, când de obicei cine era la putere nu era investigat și s-a trecut în cealaltă extremă, ca cei care sunt în clasa politică sa fie toți acuzați, urmariți, cercetați și trimiși în judecată. Eu cred că încet, încet în România se va întâmpla ceea ce ne dorim cu toții, cei de bună credință, să existe o abordare corectă, legală și constituțională”, a precizat Liviu Dragnea, conform B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-10

TAGURI: psd, liviu dragnea, associated press, justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATE
11 Mai 2018

Presa internațională CUNOASTE CA, IN RO CLASA POLITICA ESTE ALCATUITA DIN idioti, ticalosi, derbedei, din nulitati si zoi umane, din sfertodocti, din puscariabili lipsiti de; caracter, integritate, onoare, demnitate , etc. In RO Partidele politice sunt grupari infractionale de crima organizata . UN REPETENT GOLAN, CU INSTINCTE DE VIERME , CA EL NU POATE DEBITA NIMIC VALOROS PENTRU SOCIETATEA UMANA. CLASA POLITICA TREBUIE REFORMATA DIN TEMELII, CAT MAI URGENT, PE BAZA CRITERIILOR DE PERFORMANTA, EXPERIENTA, INTEGRITATE, MORALITATE SI VOLUNTARIAT .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mai 2018

ha ha intaresti NATO cu cartitele kominternisto-bolsevice care au jefuit si distrus toata Romania..cine e nebun sa va creada?
LEVST.
14 Mai 2018

Membru PNL:"In acelasi timp, ... PSD nu a scazut cat ar fi trebuit sa scada la cate gafe a facut in aceste trei guvernari, iar PNL nu a crescut cat ar fi putut sa creasca..."____-----____ cam acesta ar fi paradoxul in Romania, desi populatia vede ca este trasa spre fundul mlastinei, in continuare, sustine pesedeul...Am mai zis, pesedeul stie pe ce se bazeaza si nu ar fi o mare mirare ca romanii sa aleaga chiar iesirea din UE, decat sa accepte reforme radicale, inclusive in Justitie, cea ce -fara discutie- ar insemna multe arestari si condamnari, la varf...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...