2019-05-20 02:28


Dragnea, după CExN al PSD: 27 de secretari de stat vor fi înlocuiţi

 |  22:15
Dragnea, după CExN al PSD: 27 de secretari de stat vor fi înlocuiţi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului, că 27 de secretari de stat vor fi înlocuiţi, iar în două sau trei cazuri se vor mai purta discuţii.

„Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi înlocuiţi, din cei 96, cred. Mai sunt două, trei cazuri în care vor fi discuţii zilele următoare”, a declarat Dragnea, citat de News.ro.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, în luna ianuarie, că vrea modificarea legislaţiei astfel încât secretarii de stat să nu mai fie numiţi de către premier, ci direct de miniştri.

”Eu am propus o modificare legislativă ca secretarii de stat să fie numiţi de miniştri”, a precizat Dragnea, motivând că miniştrii sunt responsabili pentru activitatea din domeniul respectiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-14

TAGURI: dragnea, cexn, pds, secretari de stat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEGERI ANTICIPATE
15 Feb 2018

FARA TICALOSII CE AU FACUT POLITICA(gruparilor infractionale de crima organizata) SI AU GUVERNAT RO DUPA 1990. TREBUIE FACUTA CAT MAI URGENT O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA, banditilor, prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR, gunoaielor umane ,etc care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales pt audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata POPORULUI ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI,,TICALOSI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)……………………..
Random imageUltimele stiri


STARBAG