2019-01-23 17:57


„DRAGNEA este în continuare LOCOMOTIVA partidului”. Ce lider PSD crede acest lucru și ce spune de cei care vor schimbare

 |  18:23
„DRAGNEA este în continuare LOCOMOTIVA partidului”. Ce lider PSD crede acest lucru și ce spune de cei care vor schimbare

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, i-a contrazis luni pe cei care susțin că formațiunea are nevoie de o reformă, arătând că partidul a depășit "epoca Grindeanu" și funcționează din nou în parametrii corespunzători.

"În măsura în care aș fi socotit că e nevoie de o reformă în PSD m-aș fi aflat lângă cei care cer acest lucru (Sorin Grindeanu, Cătălin Ivan, Eugen Teodorovici - n.r.). Nu sunt acolo, sunt aici. Deci nu cred că este nevoie de o reformă în partid. PSD, care a câștigat în mod covârșitor alegerile trecute, așa cum nu a mai făcut-o niciun partid din țară, este, în epoca post-Grindeanu, reintrat în parametrii funcționali corespunzători, atât în ceea ce privește activitatea politică, cât și activitatea guvernamentală", a afirmat el, într-o conferință de presă, informează Agerpres.

Întrebat despre diferența de procente care se înregistrează între PSD și liderul partidului, Marian Neacșu și-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuși să-și îmbunătățească scorul în sondaje.

"În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuși să revină. (...) Cel puțin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta și eu cred că acolo unde a reușit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reușit să o facă nimeni până în momentul acesta", a mai spus secretarul general al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-24

TAGURI: marian neacsu, psd, dragnea, locomotiva partidului, grindeanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Aug 2017

Dupa 1989 Romania a fost capturata de de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTODE POLITICE, care au devorat ECONOMIA NATIONALA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. Singura solutie pana la iscarea unei revolte sau a unei ciomageli sociale este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc). Toate aceste anomalii sociale duc la conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si conduc la ingroparea Romaniei.
Random imageUltimele stiri

loading...