2019-02-20 01:16


DRAGNEA: Exprim solidaritatea cu aliaţii noştri SUA, Marea Britanie şi Franţa

 |  13:07
DRAGNEA: Exprim solidaritatea cu aliaţii noştri SUA, Marea Britanie şi Franţa

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anunţat sâmbătă că îşi exprimă solidaritatea cu partenerii noştri strategici SUA, Marea Britanie şi Franţa, care au răspuns de „o manieră fermă şi proporţională” la atacul chimic din Siria.

“Exprim solidaritatea cu aliaţii noştri SUA, Marea Britanie şi Franţa, care au răspuns, la 14 aprilie 2018, de o manieră fermă şi proporţională la atacul chimic din localitatea Douma, Ghouta de Est (R. A. Siriană), soldat cu victime în rândul populaţiei civile, inclusiv copii”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

El susţine că folosirea armelor chimice este inacceptabilă în orice circumstanţe şi „constituie o încălcare flagrantă a regimului internaţional de neproliferare, a normelor fundamentale de drept international”.

SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat sâmbătă dimineaţă mai multe zone din Siria care se presupune că ar avea legătură cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat că le-a folosit împotriva civililor din Duma în urmă cu o săptămână, anunţă BBC.

Rusia a trasnmis că "astfel de acţiuni nu vor rămâne fără consecinţe". Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a transmis o declaraţie în care îşi afirmă susţinerea faţă de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa în Siria. Purtătorul de cuvânt al MAE rus Maria Zaharova afirmă într-o postare pe Facebook că trebuie să fii anormal să ataci capitala Siriei exact când existau şanse de pace. Ministerul Apărării din Rusia a emis un comunicat în care susţine că „peste 100 de rachete de croazieră şi de tip aer-sol au fost lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa de pe mare şi din spaţiul aerian către ţine militare şi civile din Siria”, scrie The Guardian.

Statele Unite susţin, într-un document făcut public după lansarea atacului aerian în Siria, că au „o cantitate semnificativă” de dovezi care arată că regimul preşedintelui sirian Bashar al-Assad este responsabil de atacul chimic de pe 7 aprilie asupra oraşului Duma. Este vorba de martori oculari care au văzut elicoptere cum lansau bombe şi „surse credibile din serviciile secrete” care susţin că oficiali militari sirieni au coordonat atacul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-14

TAGURI: dragnea, siria, razboi, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Apr 2018

poate solidaritate cu magarii tai din teleorman si din psd bai pui de militian ordinar...............
BOOYAKA
14 Apr 2018

ce sa zica si Fernando de Teleorman, a vazut si el ca nu de de joaca cu Jupanul si cu amabasadorul lui in Romania!Pana la urma o incaseaza si escrocul asta...
ANONIM
15 Apr 2018

taci naibii dobitoc ce esti cu rusii in coaste iti permiti sa guiti ? americanii sunt niste criminali ''latrine gentes'' cum ziceau latinii.ne respecta pe noi pe romani ca si animalele de puscasi care se imbata ca porcii .sting tigarile pe parchet iar cand trebuie sa plateasca ii iau pe romani la bataie cazul de la Bistrita si recent la Craiova sau Ploiesti trump e un clown nebun un psihopat sovin au instalat la Deveselu rahaturile acelea sa-i intarate pe rusi doar doar vor face rusii ceva ca ei sa poata sainceapa scandalul
ANONIM
15 Apr 2018

erata LATRONE GENTES= BANDITII LUMII DE FAPT MERGE SI'' LATRINE'' NATIA ASTA VAND LA BAZA NUMAI SCURSURI ALE SOCIETATII CRIMINALI PEDOFILI PROSTITUATE HOMOSEXUALI ETC
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...