2019-05-20 02:26


Dragnea face ANUNȚUL serii: Ce spune despre CANDIDATURA la prezidențiale

 |  23:33
Dragnea face ANUNȚUL serii: Ce spune despre CANDIDATURA la prezidențiale

Liviu Dragnea a afirmat, întrebat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”. Preşedintele PSD a precizat că trebui să fie în coaliţie o concluzie, într-un timp rezonabil, că trebuie să fie candidat unic.

„Pentru cele prezidenţiale targetul nostru este ca viitorul preşedintele să fie un candidat din partea PSD-ALDE. Intenţionez să ajungem îtnr-un timp rezonabil şi eu şi dl Tăriceanu la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul acela vedem cine are mai mari şanse. Nu resping nicio variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Domnia lui Iohannis încă cinci ani înseamnă dezastru pentru România”, a declarat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

Despre ţinta pe care o are PSD la alegerile europarlamentare, liderul social-democrat a spus că nu este „mama omida”, însă partidul va face analize şi va vedea care este situaţia.

Alegerile europarlamentare vor avea loc în luna mai a anului 2019, iar cele prezidenţiale la finalul anului viitor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-13

TAGURI: dragnea, candidatura, prezidentiale, tariceanu, psd, coalitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HE, HE, HE......
28 Dec 2018

......tu si mascariceanu candidati la Jilava sau Rahova gunoaie bolsevice. Ati distrus Romania nenorocitilor.
Random imageUltimele stiri


STARBAG