2019-02-16 20:14


Dragnea: Familia mea, amenințată cu moartea. Iohannis a vărsat butoiul cu ură

 |  20:57
Dragnea: Familia mea, amenințată cu moartea. Iohannis a vărsat butoiul cu ură

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a mărturisit că primește foarte multe amenințări și, mai ales că familia sa a chiar a fost amenințată cu moartea, după ce datele sale personale au apărut în spațiul virtual.

”Toți miniștrii au primit amenințări, de când li s-a publicat numărul de telefon, a fost un plan pus la punct, o mașinărie și au curs mailuri, mesaje, sms, amenințări cu limbaj urât și violent, amenințări cu moartea, un mare jurnalist a spus unde stau. I-am spus să vină la Parlament, nu am SPP, dar îi fac plângere penală, e făcută dar nu am depus-o, nu se poate continua așa.

Cea mai gravă amenințare a fost cea cu moartea pentru mine, soție și copii, au primit copiii amenințări, nu pot să spun acum ce spuneau, nu credeam că se poate întâmpla în România.

Am spus de când a fost președintele în piață, el a vărsat butoiul cu ură în România.” a declarat Liviu Dragnea la RTV, duminică seara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: liviu dragnea, psd, amenintari, familie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MITOMANUL.
05 Feb 2017

Poate te - au amenintat cetatenii din Teleorman carora le - ai furat judetul si dreptul de a protesta de a munci si de a gandi liber. I-ai transformat in asistati sociali pentru ai putea manipula si indobitoci.
CROCODILUL FLAMAND
05 Feb 2017

TUPEU MAXIM....................ESTI UN PORC ORDINAR..MINCINOS...PREFACUT....ESCROC...HOTZOMAN....AI DT ORDONANTA SA SCAPI DE JUSTITIE......PANA LA URMA AI SA AJUNGI CA CEAUSESCU....LUMEA S-A SATURAT DE ASA CEVA
PATRU
05 Feb 2017

dragnea esti terminat tu si gasca ta de hoti plus degeneratii de la b1 tv rtv antena3 .dar c ur va ta a primit amenintari?
FIULER DRAGNEA
05 Feb 2017

CE FAMILIE . AI DIVORTAT . ESTI UN BAGABONT TILHAR FURACIOS . SA FIE BLESTEMATA FAMIOLIA TA SI MATA CU HOTI IN BRATE . TE SUSTINE CEI 15 000 DE ABSOLVENTI AI ACADEMIEI BOMBONICA DE ALEXANDRIA SI CEI 25 000 AI ACADEMIEI DE POLITIE AI GENERALULUI OPREA . CAVALERIA PRETORIANA LE FRICA DE ADEVAR SI VREA SA FURE CU ACTE IN REGULA , DAR SI CU BANI FURATI IN BUZUNAR . AI DISTRUS PARTIDUL PSD . BANDITULE AI DISTRUS TARA . SA TE SCALPEZE , PRECUM HITLER .
PDS
05 Feb 2017

Tăriceanu este dement.
HITLER TELEORMAN
06 Feb 2017

SA FIE BLESTEMATA TOATA FAMILIA TA BANDITULE . AI DISTRUS , DEZBINAT TARA . SA MORI IN ZMOALA IN BRAZILIA
ADRIAN
06 Feb 2017

Poate ti-au amenintat famiglia. Asta da, va simtiti amenintati ca nu mai puteti fura
CONSTANTIN
06 Feb 2017

BA TARANOIULE , CUI CREZI CA-I PASA DE ADRASLELE TALE ,CA NEVASTA NU MAI AI ? TE CREZI VREO PERSONALITATE RECUNOSCUTA IN LUME ? UITI CA ESTI UN BIET INFRACTOR CONDAMNAT DEFINITIV , CARE IN CURAND VA INTRA IN PUSCARIE ?
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 7 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...