2018-12-12 12:04


Dragnea: George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI

 |  14:48
Dragnea: George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, miercuri, că fostul şef al SRI George Maior "a ascuns foarte multe lucruri la audierea în Comisia SRI", susţinând că şi el va spune multe lucruri când va fi invitat la audieri. Dragnea a spus că tot îi dă semnale preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să îl cheme şi pe el la comisie.

„Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri, din păcate, şi cred că n-a făcut bine. Când o să am şi eu loc la Comisie, o să spun multe lucruri. Când o să ajung la comisie, o să spun”, a declarat Dragnea.

El a afirmat că nu ameninţă pe nimeni şi spune că tot îi dă semnale preşedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, să îl cheme şi pe el la audieri.

"Eu nu ameninţ pe nimeni, tot îi dau semnale domnului Manda, poate îi dau un mărţişor", mai spune liderul PSD.

Dragnea nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor privind participarea sa la petreceri în sediile SRI.

Preşedintele Comisie parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi, după audierea fostului şef al Serviciului, George Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea din partidele politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-28

TAGURI: Liviu Dragnea, George Maior, Comisia SRI
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Feb 2018

MARELE ADEVAR ,DUPA 28 DE ANI DE DEMOCRATIE ORIGINALA trebuie ca ACTUALA CLASA POLITICA (lipsita de orice valoare umana) sa fie reformata din temelie odata cu ea si toate puterile si structurile statului.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Feb 2018

deci mai nou si George Maior a devenit "dusmanul" lui Daddy......adica baietii astia se santajeaza intre ei la spartul targului cu diverse schelete de prin dulapuri....ha ha ha de ce nu mai ma mira nimic la faza asta....pentru ca asa se procedeaza din decembrie 1989,omerta si santajul e MODUS OPERANDI al MAFiei
LEVST.
01 Mar 2018

"...şi el va spune multe lucruri când va fi invitat..."____-------____da, o sa vina Kovesi sa vada daca ti se potriveste condurul ca sa te ia la bal...O sa fie ca in "Frumoasa si bestia"...Poate-l invita si pe gheorghe cel minor, asta daca-si pune niste ochelari cu fumuri, juri ca e pacepa...
RO STAT MAFIOT
01 Mar 2018

DESPRE BARONIZAREA RO Consiliul Judetean Teleorman a decis in sedinta din 15 februarie sa nu se constituie parte civila la DNA in dosarul Tel Drum- Liviu Dragnea, deoarece nu ar exista niciun prejudiciu in dosar. Consilierii au mai votat o alta decizie, potrivit careia, daca instantele vor da o sentinta de condamanare, CJ sa deschida un proces in civil pentru recuperarea prejudiciului. Teleormanul ESTE cel mai sarac judet din UE.
Random imageUltimele stiri


loading...