2019-02-23 13:20


DRAGNEA i-a făcut caracterizarea viitorului MINISTRU al JUSTITIEI

 |  19:02
DRAGNEA i-a făcut caracterizarea viitorului MINISTRU al JUSTITIEI

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că propunerea pentru noul ministru al Justiţiei îi aparţine premierului Sorin Grindeanu, însă acesta nu a venit până acum cu nici un fel de propunere. Oricum, ea va fi prezentată întâi coaliţiei de guvernare şi apoi preşedintelui Klaus Iohannis. Până atunci, Liviu Dragnea i-a făcut o caracterizare "teoretică" viitorului ministru al JUSTIŢIEI.

”Acel ministru al Justiţiei va fi propus de primul-ministru. Sigur, va fi propus coaliţiei care susţine acest Guvern şi ulterior preşedintelui. Va fi o propunere a premierului, aşa funcţionează lucrurile. Fiind un guvern politic, la un moment dat şi Parlamentul trebuie să aprobe, implicit partidele. Cea mai bună soluţie este un om care să aibă capacitatea şi ştiinţa de a putea genera, purta dezbateri atât cu Asociaţiile Magistraţilor din România cât şi cu instituţii internaţionale - Consiliul Europei, Comisia de la Venaţia - barouri de avocaţi în aşa fel încât să se poată şi cu comisiile din Parlamant în aşa fel încât să fie o dezbatere în care să se discute nu numai deciziile CCR pe Codul penal, ci toată legislaţia din domeniul jutiţiei”, a spus Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru eliberarea din funcţia de ministru al Justiţiei a lui Florin Iordache şi pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justiţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-14
Citeste si:
PSD caută ministru la Justiţie în locul Anei BIRCHALL. Vezi LISTA posibililor înlocuitori

TAGURI: dragnea, ministru justitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ABDOLAHULE DRAGNEA
14 Feb 2017

TE SCALPEAZA TOATA TARA . SA TE TRIMITA IN CHINA , MAI REPEDE . DUTE IN PIATA DACA AI CURAJ . LASULE BANDIT
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...