2019-02-22 06:37


DRAGNEA: I-am cerut premierului ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie

 |  21:11
DRAGNEA: I-am cerut premierului ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă seară, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că premierului Viorica Dăncilă i s-a solicitat ca Guvernul să adopte o Ordonanţă de Urgenţă prin care să fie anulate protocoalele între SRI şi instituţiile din justiţie şi efectele acestora.

"I s-a cerut doamnei Dăncilă ca Guvernul să adopte rapid o OUG prin care să anuleze protocoalele şi efectele acestor protocoale. Noi avem deja un proiect de lege depus în Parlament, se pot inspira de acolo. Este în continuare foarte multă nemulţumire generată de aceste protocoale", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN), care a durat aproximativ şase ore şi în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, propunere supusă la vot şi respinsă. De asemenea, după şedinţa CEx a avut loc şi şedinţa grupurilor parlamentare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-01

TAGURI: liviu dragnea, oug, protocoale, sri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Sep 2018

Are si el semnaturi
FREACA MENTA
02 Sep 2018

Parca inghite oua fierbinti , clota de teleorman
MAFIA PSD.
02 Sep 2018

Protocoalele cu care mafia psd-alde distrage atentia populatiei au fost necesare pentru a prinde borfasi si lichele care au devalizat statul roman. Doar o instanta judecatoreasca poate sa hotarasca legalitatea acestor protocoale. Mafia psd manipuleaza populatia , pe care aceste protocoale nu o afecteaza cu nimic Borfasii si gunoaiele ciumei rosii vor sa fure in continuare motiv pentru care incearca SLABIREA INSTITUTIILOR SI COMPROMITEREA LOR PRIN INTERMEDIUL LATRINEI 3 SI CLOSETULUI TV GHITA FUGARU.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...