2019-03-21 14:45


Dragnea ia primele MĂSURI după campania de pe Facebook cu Simona Halep: ”L-am CONCEDIAT”

 |  16:35
Dragnea ia primele MĂSURI după campania de pe Facebook cu Simona Halep: ”L-am CONCEDIAT”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD și cel despre care presa susține că s-ar fi aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook alE social-democraților prin care se susținea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea.

Postările au stârnit de altfel un val puternic de indignare pe Facebook, iar conducerea PSD a reacționat ferm. "L-am concediat", a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

 

Ponta i-a dezvăluit numele

 

Cel care a dezvăluit cine s-ar afla în spatele acestei campanii a fost fostul președinte al PSD, VIctor Ponta, într-o postare pe Facebook.

"Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!", a scris Ponta.

Harabagiu se pierde în explicații

George Harabagiu se pierde în explicații atunci când este întrebat de campania de pe paginile de Facebook ale PSD.

"Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație. Din punctul meu de vedere, am auzit tot felul de informații, mi se pare jenant, sincer. Deci... cum să convingi niște oameni, explicați-mi, cum să-i convingi? A, deci eu să fi ieșit undeva public și să spun: băi, fraților, începând de astăzi, huiduielile respective nu sunt pentru X, sunt pentru Y. Niciodată. Știți să fi spus eu asta?", a declarat Harabagiu pentru Pressone.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-13

TAGURI: liviu dragnea, masuri, concediere, george harabagiu, psd, simona halep
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Iun 2018

Opinați că ăștia conduși de Liviu Dragnea și Gabriela Firea s-ar putea să fi descoperit niște tehnici deosebite de creștere a încrederii electorale ? Cine considerați că ar fi "jucat " la "gazde" și cine la "oaspeți" , întâlnirea desfășurându-se pe stadion ? Ce opinie aveți despre felul în care au fost relatate momentele importante ale "jocului", de către simpatizanții celor două "echipe" ? Remarcați că s-a comunicat și că nu va fi folosit stadionul ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...