2019-03-19 17:26


Dragnea îi RĂSPUNDE lui Iohannis: ”Nu MODIFICĂM Legile Justiției”

 |  17:27
Dragnea îi RĂSPUNDE lui Iohannis: ”Nu MODIFICĂM Legile Justiției”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat marţi că Parlamentul nu are de ce să modifice legile Justiţiei, aşa cum a cerut recent şeful statului Klaus Iohannis.

Întrebat dacă va ţine cont de punctul de vedere al preşedintelui care a cerut modificarea legilor Justiţiei în Parlament, după ce a promulgat Legea 304/2004, Dragnea a spus: "Ţinem cont de punctul de vedere al preşedintelui Klaus Iohannis, numai că nu avem de ce să modificăm. A fost dezbătută, a fost votată în Parlament, a fost atacată la Curte, a fost analizată la Curte, a fost întoarsă, a parcurs toate procedurile (Legea 304/2004 - n.r.). Eu personal nu văd de ce ar trebui să reluăm o dezbatere şi o modificare sau un şir de modificări pe legea respectivă. Legea respectivă a fost promulgată. Ca orice lege trebuie să înceapă să fie pusă în aplicare".De asemenea, întrebat în legătură cu o serie de observaţii făcute pe legile Justiţiei de Comisia de la Veneţia, liderul PSD a punctat că CCR a declarat constituţională înfiinţarea secţiei care anchetează procurori. "Adică, dacă ar fi anchetaţi de DNA ar zburda pe câmpii (magistraţii - n.r.) şi dacă îi anchetează doar acea secţie... Din moment ce nu poate fi anchetat de procurorul care este în proces, noi credem că are mai multă libertate. Dar noi respectăm CCR. CCR a declarat constituţională acea prevedere, a întărit faptul că acea secţie va spori gradul de independenţă a judecătorilor şi chiar nu vedem niciun motiv să scoatem din lege. Nu putem desfiinţa CCR", a precizat Liviu Dragnea, conform Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-24

TAGURI: dragnea, psd, raspuns, iohannis, legile justitiei, parlament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATE
24 Iul 2018

ODATA cu UCIDEREA in dec. 1989, LA VIENA A LUI Marin Ceaușescu, fratele mai mare al fostului presedinte Nicolae Ceaușescu, care fusese in ultimi 16 ani, pana in dec 1989, șeful Agenției Economice a României la Viena, S-A DAT SI STARTUL (de catre aparatori- tradatori ai patriei) DISTRUGERII economico-financiare a ROMANIEI (privatizarea NORD-SUD; EST-VEST e o mare vrajeala oferita de MAFIA interna pentru……….. ). A sevedea ce/cine au facut cu; creeantele externe EXISTENTE IN DEC 1989 de miliarde de dolari ale RO, cu SISTEMUL BANCAR ROMANESC,(depozitele bancare ),CU JAFURILE TIP CARITAS, cu INDUSTRIA(inclusiv cea de aprare) si AGRICULTURA Ro, cu AVUTIA NATIONALA (bogatiile solului si subsolului, fauna, padurile, etc), cu alungarea din tara a peste 5 milioane de romani, cu banii FURATI din BUGETUL TARII (prin administratia publica centrala si locala supradimenisonata, cu salarii si pensii speciale), etc. Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga .
EMIGRANTUL
24 Iul 2018

NOI ROMANI NEIMPLICATI, DUPA 1989, IN CONDUCEREA POLITICA A STATULUI, DAR CARE AM SUPORTAT FARA SA EMIGRAM DEZAMAGIRI, UMILIRE, PAGUBIRE MATERIALA LA NIVEL NATIONAL, DEFAIMAREA SI TRADAREA NEAMULUI ROMANESC SOLICITAM ABOLIREA IN REGIM DE URGENTA A CLASEI POLITICE FORMATA DIN POLITRUCI , A DEMOCRATIEI MIMATE SI A CAPITALISMULUI SALBATIC DE CUMETRIE.
ANONIM
24 Iul 2018

Si sa ne puna pe noi ma tata, la condus tara ca doar v a aratat Kodruta cum se conduce ma tata ma! v a aratat si iohannusul cum se conduce cu guverne de prosti guvern pus dupa ce a dat foc la clubul Colectiv ,ma tata ma!Asa o sa ajungeti sa va drogati in vazul lumii ba tata ma .Nu ar fi bine,ma tata ma ! ?
@JIGODIA ANONIM
24 Iul 2018

BA PROST MAI ESTI . CUM DRAQ SUPORTA INTERNETUL UN IDIOT CA TINE BAI ANIMALULE ? CREZI CA AI UMOR ? AI UN CACAT ( IN BOT ) .
ANONIM
24 Iul 2018

Si o sa avem sticle de pisat prin galantare si droguri la taraba, ba tata ba!Toti cei scapati de la nebuni vor face ei legile cu boxul in muie,ba tata ba! ca asa e normal ba tata ,ca tara sa fie condusa de iohannusul cu drogatii si pisatii sai Amin!
@JIGODIA ANONIM
24 Iul 2018

VINO IN PV PE 10 AUGUT BAI SUEDEZULE DE VIDELE . IAR PE IOHANIS SI PE DROGATI PUPAI IN CUR BAI MUISTULE PSDIST .
@@JIGODIE ANONIMA
25 Iul 2018

ATATA STII MAI IMBECILULE SA-I PUPE MA-TA SI TOT NEAMUL TAU IN CUR PE NAZIST SI PE DROGATI CA AVETI CE PUPA IAR CACATU E IN BOTUL LU' MA-TA VOI SUNTETI NISTE SCURSURI MUISTE SI PERVERSE TRADATORI DE TARA RETARDATI MINTAL BAUTORI DE PISAT CA CIOLOS DROGATI CA ORESTE BOLNAVI PSIHIC PRECUM MALIN BOT SI SANDI AVRAM NEBUNI CU ACTE MAI VOI VRETI SA ....CONDUCETI TARA?..............MUISTI DIN TOATE RARILE UNITI-VA SA DATI JOS GUVERNUL
ANONIM
25 Iul 2018

Romanii din Italia nici nu vor sa auda de prostelile voastre, ba puslamalelor!
BILANTUL PSD
25 Iul 2018

Adevaratul bilant al guvernarii mafiote psd-alde-udmr : cea mai mare inflatie din ultimii 10 ani 5,6 % , cel mai mareROBOR din ultimii10 ani , cel mai mare euro 4,66 , distrugerea legilor justitiei, distrugerea sistemului de salarizare, distrugerea economiei prin inchiderea a peste 18000 PFAuri, nici un metru de autostrada, AU MURIT 59DE COPII DE RUJEOLA IN SPITALE, TAVANELE SCOLILOR CAD PESTE ELEVI SI PROFESORI,NICI O INVESTITIE IN CULTURA, DEFICITUL BALANTEI COMERCIALE A AJUNS LA PESTE 1 MILIARD DE EURODATORIA EXTERNA A ROMANIEI A AJUNS LA PESTE 100 MILIARDE EURO, LEGEA PENSIILOR O MINCIUNA CAT CASA SCANTEII, INFRIGIMENT PE MEDIU DE LA U.E LIPSA MANUALELOR SCOLARE , SPITALELE SUNT FOCARE DE INFECTIE. IN SCHIMB AU CRESCUT SALARIILE BORFASILOR DIN PARLAMENT , SI-AU ACORDAT PENSII SPECIALE , AU LEGALIZAT SUPERIMUNITATE LA CCR , VAUCHERE DE VACANTA PENTRU BUGETARI , PENSII SPECIALE PENTRU PRIMARI SI TOT FELUL DE PRIVILEGII PENTRU CIUMATII ROSII
@JIGODIA ANONIM
25 Iul 2018

TE-AI MUTAT IN ITALIA BAI SUEDEZULE DIN VIDELE ? POTI SA TE MUTI SI LA PARIS , TOT UN COPROFAG REDUS MINTAL RAMII .
BA POSTAC DROGAT
25 Iul 2018

invata limba romana ,bai cacat Traiesti in Romania si scrii precum un drogat neinstruit Tute n gura de prost Invatamantul a fost si este gratuit ba drogatuleEsti o putoare fara bac
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...