2019-02-21 01:46


Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”E tentativă de LOVITURĂ de stat”

 |  19:52
Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”E tentativă de LOVITURĂ de stat”

Liviu Dragnea reacționează după ce liderul PNL Ludovic Orban a depus o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă, plângere care a ajuns deja la DIICOT. Șeful PSD dă vina pe Klaus Iohannis, pe care îl acuză de „tentativă de lovitură de stat”.

„Este operaționalizarea amenințărilor domnului Iohannis la adresa premierului Dăncilă. Când am spus că este vorba despre acțiuni de ordin mafiot, m-a contrazis. S-a dovedit că am avut dreptate. Este o tentativă de lovitură de stat. Domnul Iohannis, având experiență cu cele șase case, vrea să preia controlul și asupra Palatului Victoria.

Este o tentativă de a prelua puterea. Nu vom ceda. Este o acțiune violentă, nedemocratică și neconstituțională de a bloca un guvern care a adus bunăstare și aduce bunăstare românilor și de a instala un guvern care să taie salariile românilor.

Nu există niciun sâmbure de adevăr în ce scrie în acea plângere penală. Trebuie să ne gândim serios dacă nu pot fi făcute plângeri penale împotriva celor care fac aceste lucruri. Eu nu avertizez, doar constat cu amărăciune și cu dispreț.

Președintele Iohannis nu poate lucra cu nicio instituție, dacă nu îi este aservită, nu poate avea o relație instituțională”, a declarat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-17

TAGURI: dragnea, acuza, iohannis, lovitura de stat, plangere pnl, dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
17 Mai 2018

Hai ba taranule , nu ai zis ca ai rezolvat afaceri ? Ce ai aranjat ? Ziceai ca se discuta in parlament ? cine tea inputernicit ?
JURASIC PARK
17 Mai 2018

pai dragnea tu reprezinti mafia si hotii tarii nu statul roman bai tarane din saracia teleorman.te-ai convins ca nu va baga nimeni in seama?
CEAUSESCU DIN TELEMORMAN
17 Mai 2018

stimati tavarisci si pretini...acesti indivizi care au dat lovitura de stat vor sa-mi strice afacerile din Brazilia si Madagascar
BăţăGUI
17 Mai 2018

Cel mai mare dusman al Romaniei este acest fatalau politic numit Levi Dragnea !Tradator de tara e putin spus!
LEVST.
17 Mai 2018

He, he! Amandoi incep sa-mi placa din ce in ce mai mult, sigur ca si ceata lui dragnea poate incepe un process impotriva lui malai-mare, si pe aceleasi chestii, insa mai sigur, pe altele, precum deraiere serioasa de la indeplinirea indatoririlor, consum exagerat de fonduri, etc., in sfarsit , e bine ca lupta incepe a se da la lumina zilei si prin instante, populatia va intelege ca varianta propusa de mine este UNICA SOLUTIE de salvare a natiei si statului...pentru ca chiar daca cei doi mufloni vor fi inlocuti, oricine va veni , vor fi la fel, poate chiar mai "buni"...cea ce fac romanii -TOT ASTEPTAND- este pierdere de timp, ACUM este timpul sa actionam, trebuie sa cerem intoarcerea la Monarhie , insa NUMAI cu aport Englez, si cei zece mii de fruntasi care vor conduce natia, pana in cel mai mic catun, sunt in asteptare, facand bani cinstit( si pentru ei si pentru tarile respective) si consolidandu-si renumele de inalti profesionisti si adevarati oameni, onesti si sinceri in tot ce fac, de acestia are nevoie Romania, iar stabilitatea maxima posibila , si pe secole, va fi garantata de Monarhia cu aport Englez...
LEVST.
17 Mai 2018

ultimele 2 postari, aranjamentul lor, dovedesc ca ce spun eu are impact SERIOS si ca puterea face eforturi conjugate in a abate atentia populatiei de la realitate...
LEVST.
18 Mai 2018

"...But I've got the power, and I've got the will/ I'm not a charity case/ I'll take those long nights, impossible odds/ Keeping my eye to the keyhole/ If it takes all that to be just what I am/ I'm gonna be a blue collar man/ Make me an offer that I can't refuse/ Make me respectable, man..."____-------_____Chiar daca dragnea este pe malul Styx-ului politic( va trece... nu va trece...?!) , totusi stie chichitzele psihologice, pozeaza in clasa muncitoare, etc., da impresia ca oricand e gata sa se intoarca la asmblat taburete...Bune pentru statul la coada, pentru somaj...
LEVST.
18 Mai 2018

SOS. Dragnea i-a transmis un mesaj disperat lui Trump.(...)____-------____ dragnea incearca sa foloseasca niste carti de credit, care sunt cam goale si -de la inceput- nu prea au avut mare lucru pe ele, fiind emise de intermediari la a saptea mana...
LEVST.
19 Mai 2018

Suite Madame Blue Styx Time after time I sit and I wait for your call/ I know I'm a fool but why can I say/ Whatever the price I'll pay for you, / Suite Madame Blue, gaze in your looking glass/ You're not a child anymore/ Suite Madame Blue, the future is all but past/ Dressed in your jewels, you made your own rules/ You conquered the world and more, heaven's door/ Oh ..."___-----____banuiesc ca si acest hit( al docilei) cat si cantecul lui dragnea (Blue collar man) se pun-deja- in draci, la toate statiile din Romania...
LEVST.
19 Mai 2018

...mai degraba al lui iohanis, chiar daca ar fi sa fie, pentru docila...Pentru ca se pare ca ii cam cere impacarea, desi sub carapacele acestora tzestoase, nimeni nu stie ce se ascunde..
ANONIM
20 Mai 2018

Ați zice că Liviu Dragnea a "preluat" și "discursul politic" de li Traian Băsescu și Elena Udrea ?
ANONIM
20 Mai 2018

Deci, text corectat: "Ați zice că Liviu Dragnea a "preluat" și "discursul politic" de la Traian Băsescu și Elena Udrea ?" ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...