2019-05-20 01:48


Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”Este o PĂPUȘĂ. Lucian Pahonțu, șeful SPP CONDUCE”

 |  21:34
Dragnea îl ACUZĂ pe Iohannis: ”Este o PĂPUȘĂ. Lucian Pahonțu, șeful SPP CONDUCE”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că sistemul paralel nu este condus de preşedintele Klaus Iohannis, deoarece acesta este o "păpuşă", dar cea mai importantă persoană este Lucian Pahonţu, şeful SPP.

"Sunt şanse foarte mari să destructurăm acest sistem paralel. Nu Iohannis conduce statul paralel. El e o păpuşă. Un beneficiar. Se pare că Pahonţu este", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD spune că scopul sistemului ocult este acela de a păstra controlul asupra instituţiilor statului.

"Mult timp am făcut greşeală să spun că e o vorba de o inteligenţă malefică superioară. Nici vorbă e un grup de oameni care fac parte din această structură parastatală. Au două obiective – să facă bani nelegal şi să păstreze controlul pe toate instituţiile statului. Sigur stau în genunchi, fac sluj la orice entitate străină care poate avea o influenţă. Pahonţu le gândeşte. Sunt câţiva lideri politici care trebui blocaţi, condamnaţi. De asemenea, să susţină divizia de presă care să arunce mereu cu fumigene, să facă scandal, ca să spună că nu e acela adevărul, vă arătăm noi care e, ca lumea să nu mai înţelegea nimic. Sper că până la finalul sesiunii, până la sfârşitul de vară lucrurile acestea să fie finalizate şi de abia atunci să spunem că începem să vedem adevărul. Sperăm să înceapă să vadă, să înţeleagă că nu mai are cine să îi preseze, să îi şantajeze, nu le mai arată nimeni o poză, un dosar (...) Cred că şi acum sunt judecători cărora le e frică în continuare de SRI, de DNA. Am înţeles că sunt cinci, şase care încearcă să blocheze acea secţie specială de anchetare a magistraţilor", a afirmat liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-13

TAGURI: psd, dragnea, iohannis, papusa, pahontu, spp, statul paralel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Dec 2018

IAR BICA SE DUCEA LA BLOCUL LUI TERENTE DE TELEORMAN . SA VEZI CE VOMITA PIZDA DE PLESCOI
ANONIM
27 Dec 2018

Adică sterpul stă capră la pahonțu ???
ANONIM
28 Dec 2018

Domnule Dragnea ,e greu cu intelesul ,La ce sa te astepti de la un individ care pune arma la ochi si isi ucide colegul in gat apoi bazandu se pe SRI spune ca el nu a fost acoloPepa pyg pahontu el este personajul Un Malefic ,un homalau
Random imageUltimele stiri


STARBAG