2019-05-20 01:52


Dragnea îl acuză pe Iohannis pentru CIRCUL din plen: ”Au vrut să ia cu JAPCA Parlamentul”

 |  16:39
Dragnea îl acuză pe Iohannis pentru CIRCUL din plen: ”Au vrut să ia cu JAPCA Parlamentul”

Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat, miercuri, că şeful statului Klaus Iohannis s-ar afla în spatele acţiunii din Parlament, spunând că Opoziţia, "după stilul lui Iohannis", vrea să ia cu japca Parlamentul. Dragnea mai spune că nu se întâmplă nimic fără ştirea preşedintelui.

"Nu e prima dată când au cerut revocarea. Ei de fapt nici nu au votat. Astăzi am văzut o încercare eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului. Vor să ia cu japca şi Parlamentul şi vor să ia şi România. Asta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca casele din Sibiu, aşa vreau să ia şi instituţiile care îl deranjează. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis. De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali şi unii dintre foşti membri ai PSD se tot lăudau că au sprijinul ui Iohannis şi că îi protejează şi încurajează să preia cât mai mulţi oameni de la conducerea Camerei Deputaţilor", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta spune că este posibil şi să se laude liberalii că au susţinerea preşedintelui.

"Când i s-a propus lui Florin să se ridice de pe scaun, că are mandat clar de la Iohannis şi că vor propune. Că cel de la PNL o fi pus de la el, asta nu avem de unde să ştim. E foarte posibil, ei fiind foarte lăudăroşi. De asemenea, o coincidenţă în care nu crede nimeni, doamna Carmen Mihălcescu a fost chemată la DNA. Sper să fie ca martor, sau cine ştie, penru că era vicepreşedinte al Camerei. Ca să rămână doar dl Pirtea, singurul care să conducă şedinţa de plen", a mai spus Liviu Dragnea, conform Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-05

TAGURI: dragnea, iohannis, japca, parlament, opozitie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Dec 2018

Scoteti i individului astuia sas toate dosarele de coruptie pe care le are si trantitii le intre ochi apoi la puscarie cu dihania hoata impreuna cu stearpa
HIHIHI....
05 Dec 2018

CINE VORBEA! Voi, ăștia...concepuți dintr-o JAPCĂ, ADN-ul vostru (re)memorând ACTUL și-l propagând-ul prin RECEPTORI favorizând un comportament similar în viața politică prin LUAREA CU JAPCA , ceea ce a aparținut/aparține statului Român, nu vouă...care, din administratori, v-ați transformat PESTE NOAPTE, pe baza legilor fabricate de voi - NOAPTEA, CA HOȚII - ca să PĂREȚI că aveți la bază o legitimitate și să fie totul ”LEGAL”, n-ați reușit totuși, și n-o să reușiți să despărțiți factorul legislativ de cel MORAL, care dă forță/putere LEGII sau o prăbușește la pământ incriminând pe cel/cei care au conceput nu ceva frumos, ci o făcătură frankenstein, după CHIPUL MORAL (uneori transpus și fizic :) al celui/celor care au dat naștere unei asemenea monstruozități, hrănindu-o pe spuza celor normali, cinstiți, uneori și frumoși! SUNTEȚI UN MAARE FAKE PENTRU ROMÂNIA, SUNTEȚI NIȘTE GREȘELI ALE NATURII CU ADEVĂRAT POLITICE! Voi nu sunteți oameni politici, doar ANIMALE POLITICE!
JAPCA
06 Dec 2018

Cum poate un infractor , hot si borfas ca draknea sa vorbeasca de japca ? Organizatia mafiota psd a luat cu japca intreaga Romanie mituindu-i cu doi arginti pe pensionarii cretini si asistatii social. Mafia psd a luat cu japca justitia , jandarmeria , CCR , CNA , av.poporului , economia , sanatatea , invatamintul. Mafia psd a luat cu japca administratia prezidentiala amputind prerogativele prezidentiale si transformind Romania in republica parlamentara fara CONSULTAREA POPORULUI. MAFIA PSD A LUAT CU JAPCA BISERICA ORTODOXA TRANSFORMIND-O IN AGENT ELECTORAL. SFÂRSITUL LICHELEI DIN TELEORMAN E APROAPE. UNITI VOM INVINGE ACEASTA BOALA NUMITA CIUMA ROSIE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG