2019-02-20 09:39


Dragnea îl AMENINȚĂ pe Iohannis cu PROTESTE la Cotroceni

 |  22:08
Dragnea îl AMENINȚĂ pe Iohannis cu PROTESTE la Cotroceni

După protestele de vineri, 10 august, Liviu Dragnea a dezvăluit că foarte mulți membri PSD sunt gata să iasă și ei masiv în stradă chiar la poarta Palatului Cotroceni împotriva președintelui Klaus Iohannis.

”Eu am întrebări: dacă aceste proteste erau împotriva lui Iohannis – a fost o organizare paramilitară, știam că o să fie violențe. ce făceau, nu-l informau pe președinte? Dacă era protest împotriva lui Iohannis la Cotroceni și un grup bine organizat voia să spargă cordonul de jandarmi, tot așa ar fi certat Iohannis jandarmii?

Dacă ar fi fost împotriva lui Iohannis aceste proteste – s-ar putea să fie pentru că există o fierbere foarte mare în partid și e foarte posibil să începem proteste la poarta lui Iohannis. O să avem CEX la finalul lunii și o să decidem” a declarat Dragnea la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-21

TAGURI: dragnea, protest, psd, cotroceni, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AI BELITO BELINI
22 Aug 2018

SA DEA LA FEL GAZE SI LA COTROCENI , CUM A DAT LA VICTORIA . SA APERE JANDARMI DIN CRAIOVA SI CARACAL PALATUL COTROCENI . SINT OBLIGATI DE LEGE . TE PIS PE TINE BANDITULE . COBOARA IN STRADA SA ASCULTI CETATENI .
ANONIM
22 Aug 2018

DREAKNEA = GUNOI UMAN
ANONIM
22 Aug 2018

Cand vor veni din excursia gratuita oferita de firea in Grecia toti bosorogii vor merge la Cotroceni si o vor multumi pe firea cu injuraturi la adresa lui Iohannis. Toti pomanagii vor fi prezenti la post . Este o forma de achitare a excursiei pe banii contribuabiului bucurestean.
ROMANIA TREZESTE-TE
22 Aug 2018

Din pacate ROMANIA dupa 1989 nu mai este condusa de ELITE ADEVARATE ci este CAPTURATA DE; TRADATORI, MAFIOTI, CRIMINALI,CIOCIOLINE MASCULINE SI FEMININE, DERBEDEI, TICALOSI, ZOI SI GUNOAIE UMANE, ETC. Tara a fost si este devorata de TERMITELE bastinase. ROMANIA NU MAI POATE FI SALVATA DECAT DE BUNUL DUMNEZEU. https://ziarulonline.com/anunt-cutremurator-in-presa-franceza-romania-este-de-vanzare-in-curand-acolo-nu-vor-mai-fi-prea-multe-lucruri-romanesti/ https://ziarulonline.com/ministrul-italian-de-interne-romania-e-o-sursa-de-sclavi-pentru-europa/
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...