2019-03-26 12:37


Dragnea îl CEARTĂ pe Ministrul Daea: ”A făcut o GAFĂ! Îi atrag public atenția...”

 |  16:43
Dragnea îl CEARTĂ pe Ministrul Daea: ”A făcut o GAFĂ! Îi atrag public atenția...”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, intervine în cazul gafei făcute de ministrul Agricuturii, Petre Daea, cu privire la comparația eutanasierii porcilor afectați de peste porcină africană cu ceea ce au simțit evreii afectați de programul de exterminare de la Auschwitz.

”Declarația ministrului Daea reprezintă o gafă! Regret că un ministru al Cabinetului PSD - ALDE a făcut o asemenea declarație, deși sunt convins că nu a existat nici cea mai mică intenție de a ofensa poporul evreu. Cu toate acestea, îi atrag public atenția ministrului agriculturii să fie mai atent asupra modului în care se exprimă și să nu mai folosească asocieri care pot jigni profund.

PSD consideră că Holocaustul împotriva evreilor a fost o tragedie, care nu trebuie să se mai repete. Am condamnat întotdeauna declarațiile sau derapajele antisemite. Vom sprijini în continuare progresele în domeniul studierii, educației și comemorării Holocaustului.

În numele meu, al PSD și al coaliției de guvernare prezint scuze comunității evreiești pentru afirmațiile domnului ministru Daea.”, susține președintele PSD pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-26

TAGURI: psd, dragnea, gafa, daea, porci, holocaust
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
26 Iul 2018

In calitate de puscarias cu doua condamnari din care una pentru furt de bani publici de la gura copiilor orfani din TeleMorman ii atrag atentia unui membru al executivului sa nu mai gafeze si SA FURE SI EL CEVA EUROI PENTRU PARTIDUL MAFIOT CUM AM FURAT SI EU. SEMNAT -detinutul drak-nea belinaru brazilian.
ANONIM
26 Iul 2018

In calitate de puscarias cu doua condamnari din care una pentru furt de bani publici de la gura copiilor orfani din TeleMorman ii atrag atentia unui membru al executivului sa nu mai gafeze si SA FURE SI EL CEVA EUROI PENTRU PARTIDUL MAFIOT CUM AM FURAT SI EU. SEMNAT -detinutul drak-nea belinaru brazilian.
@ANONIM
26 Iul 2018

MAI DU-TE IN KIZDA MUMA-TI DE IMBECIL PARANOIC SI TRADATOR DE TARA DACA A FURAT DE LA COPIII ORFANI CUM TOT TII INAINTE MACAR I-A LASAT IN VIATA NU I-A VANDUT UNOR CRIMINALI CANADIENI PENTRU ORGANE CA SI FUHRERUL VOSTRU ATI SARIT TOTI IMPOTRIVA LUI DAEA PRIMUL MINISTRU BUN AL AGRICULTURII DUPA REVOLUTIE PENTRU O EXPRESIE PROST ALEASA DAR CA PORCUL DE MALIN BOT MANJESTE STEAGUL ROMANIEI SCRIIND PE EL EXPRESII OBSCENE NU-I NICI O PROBLEMA DE CE SA MEATGA CEVA BINE IN TARA? VA DOARE-N CUR DE ROMANIA VOI OPOZITIA NU VENITI CU NICI UN PLAN DE GUVERNARE DOAR LATRATI CE S-AU OFUSCAT ASA EVREII? NE-AU BAGA PE GAT MAREA MINCIUNA A HOLOCAUSTULUI IN ROMANIA NU A EXISTAT NICIODATA ASA CEVA DAR CU NISTE IMBECILI CA BARNA,BOMBONEL FIREA SI ALTE COZI DE TOPOR SI FALSIFICATORI AI ISTORIEI ROMANIEI NU TE-AI PUTUT PUNE... DE CE NU SE SPUN SI ATROCITATILE COMISE DE EVREI IN BASARABIA IMPOTRIVA ROMANILOR SI LA NOI A COMUNISTILOR SI SECURISTILOR EVREI IMPOTRIVA NOASTRA ? EI TE FAC SA II URASTI. IN LOC SA TACA TOT ZGANDARE RAHATUL
MUIE PSD
26 Iul 2018

SA STRIGAM INTR-UN GLAS … MUIE DRAGNEA ...
ANONIM
26 Iul 2018

ATATA STITI NEVOLNICILOR IMPOTENTI SA TOT URLATI MUIE SUNTETI NISTE ERORI GENETICE NISTE PERVERSI ORDINARI SI APOI ORICUM'' ZBIERATURA DE MAGAR NU SE AUDE LA CERURI'' SI VA DORES SA NU AVETI ALTE BUCURII IN VIATA NUMA FAFTUL CA PUTETI URLA....... CE URLATI ISTERICILOR OAMENII SPUN LUCRURI SERIOASE SI TE BAGI SI TU BOULE CU FIXUL TAU CA MUSCA IN CURU IEPEI
E KK-T LA CUR!
26 Iul 2018

”ALEGETI – VIOLATI SAU ASASINATI !?ALEGETI – VIOLATI SAU ASASINATI !? In ultima mea emisiune, imediat dupa gestul curajos al Parlamentului Romaniei de a vota o lege a exploatarilor de gaze si petrol din Marea Neagra, altfel decit o formulasera corporatiile sataniste care au pus laba pe bogatiile Romaniei din Marea Neagra, spuneam ca lucrurile nu vor ramine asa… Legea impusa initial de satane prevedea ca tot cistigul obtinut prin exploatarea bogatiilor din platforma maritima a Romaniei sa intre in buzunarele corporatiilor si… nimic pentru Romania. Desigur, acest gest de fronda al politicienilor romani de a vota o altfel de lege decit cea ceruta de americanoizi venea din frustrarea si razbunarea lui Dragnea pe americanoizi care prin CIA Romania (zis si SRI) si DNA vor sa il bage la puscarie. Prostul de Dragnea a sperat pina in ultima clipa ca daca semneaza contractual pentru fiarele vechi Patriot, o sa obtina clementa americanoizilor si va scapa de puscarie. Sa fie clar, Romania va plati in urmatorii ani zeci de miliarde tribut americanoizilor sub forma mascata de achizitii de armament in speranta ca el Dragnea isi va cistiga astfel libertatea.
EL A LUAT TEAPA
26 Iul 2018

si tot va merge la pirnaie, iar noi romanii vom plati prin taxe, prin lipsa de drumuri, prin spitale de ev mediu, nivel de trai mizerabil, ticalosia acestui tradator care pune mai presus de interesele Romaniei, interesele propri. Dar iata ca dupa ce a luat teapa, Dragnea e haiduc cu singe daco-get in vene si vrea sa se razbune – iata ca le-o trage americanoizilor facind o nefacuta in Parlament si modificind in ultimul moment legea impusa de satanisti votind o lege offshore care sa aduca si Romaniei niste procente cit de cit decente din cistigurile pe care le vor face satanele din jaful Romaniei. Cica a facut-o din patriotism… IPOCRITULE ! Dar… acest gest de fronda a politicienilor daco-geti, asa cum anticipam, nu poate ramine nepedepsit ! Satana Klemm s-a dezmeticit din pumnii Parlamentului si la doar doua zile de la votarea legii “strimbe”, sare la bataie urlind ca din gura de sarpe ca “legea offshore votata de Parlament, incalca principiile negocierii” ! Care negocieri mai satana ???
EXPLICA-NE SI NOUA
26 Iul 2018

mai Klemm, ce negocieri ai avut cu borfasii de politicieni romani – ce trebuia sa oferiti voi americanii ca sa fiti lasati sa jefuiti Romania in voie ???? Apoi, a doua zi, turbat de furie pentru ca stapinii lui ar pierde miliarde de dolari din cauza acestei legi, Klemm isi aduce aminte ca ungurii sint suferinzi din lipsa de autonomie si pleaca in ungurime ca sa le transmita secuilor ca SUA le este alaturi daca vor sa inceapa un razboi civil in scopul dobindirii autonomiei teritoriale ! Conducatorii de la Budapesta ca niste adevarati necrofagi ce sint, au simtit imediat miros de singe si oportunitatea de a se infrupta din nou din Romania si au inceput sa zbiere cit ii tineau rarunchii prin toata Europa ca Tratatul de la Trianon e caduc si ei trebuie sa isi recistige teritoriile pierdute dupa primul razboi mondial. Mai ales ca peste noapte s-au trezit cu sprijinul nesperat al americanoizilor strategici…
ASTA ASA,
26 Iul 2018

ca sa inteleaga si romanii ca daca nu vor sa se lase violati de aliatul strategic, atunci o sa aiba parte de necazuri mari ce vor duce la disparitia statului roman. Si ce sa vezi – CIA TV zisa si Realitatea TV incepe imediat sa faca reclama unei sperate mari revolutii anti PSD in luna august. CIA TV cheama la revolutie portocalie romanii in august, dupa modelul Ucrainei, Libiei, Siriei, etc. Asta e… stim foarte bine ca cine nu se lasa jefuit de americanoizi, are parte de revolutie portocalie, revolutie care sa aduca la conducere borfasi de politicieni care sa inteleaga cit de important e sa il lase pe aliatul strategic sa jefuiasca in voie !
SI CE CREDETI,
26 Iul 2018

ca nu se gasesc in neamul asta tradatori care pentru un oscior de ros sa isi vinda tara ? Pai neamul asta se pricepe ca niciun altul sa dea tradatori de neam si tara… Tradatori au fost (Iliescu, Roman, Constantinescu, Nastase, Basescu, MRU, Ponta, etc.) si tradatori sint inca – Dragnea, Tariceanu, Orban, Ciolos, Iohannis, Barna, Macovei, etc. Si ce credeti ca face Dragnea dupa ce cugeta un pic (ca mult nu poate) la rece… desigur, in primul rind viteazul geto-dac se linisteste… ii trec brusc dracii si isi da seama ca daca nu tradeaza el… va trada alt geto-dac de frunte si pina la urma el tot la puscarie va fi, iar Romania tot jefuita, asa ca apare cumintel la TV si anunta ca legea offshore mai trebuie gindita si modificata pe ici pe colo, prin partile esentiale si cine stie… poate astfel o sa beneficieze macar de o reducere a pedepsei pentru buna purtare ! Si ce sa vezi, ca prin minune, imediat ce Dragnea spasit recunoaste ca a gresit, americanii anunta ca nu mai sint convinsi ca secuii merita autonomia teritoriala !
DRAGII MEI…
26 Iul 2018

ATITA TIMP CIT SINTEM UN POPOR DEZBINAT, PLIN DE URA, INVIDIE SI EGOISM, ATITA TIMP CIT NU VOM INTELEGE CA SINGURA NOASTRA SANSA DE SUPRAVIETUIRE ESTE SA II PUNEM IN FRUNTEA TARII PE CEI MAI PATRIOTI SI MERITUOSI (CAPABILI) DINTRE ROMANI, IAR LEGILE SA FIE VOTATE DE CATRE NOI SI NU DE CATRE REPREZENTANTI TRADATORI SI MAFIOTI, ROMANIA VA FI JEFUITA SI BATJOCORITA DE CATRE TOATE SATANELE MONDIALE ! Atunci cind cel putin 10 milioane de romani vor deveni oameni si vor intelege ca MERITOCRATIA este singura si ultima sansa de salvare a Romaniei, vom putea incepe sa mai speram ! Vise placute ! Laurentiu Primo www.meritocratia.ro
FENOMENUL #GURA PSD ...
27 Iul 2018

… INSEAMNA MUIE PSD , MUIE DRAGNEA , MUIE VOTANTILOR PSD .
MACACPEDRAC-NEA
28 Iul 2018

DAR PE CRETINA DIN FRUNTEA GUVERNULUI CIND O TRAGI DE ATENTIE PENALULE ? MUIE PSD . MUIEDRAGNEA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...