2019-02-21 18:06


Dragnea, în presa străină: ”Am văzut milioane de oameni care sprijină Guvernul”

 |  20:08
Dragnea, în presa străină: ”Am văzut milioane de oameni care sprijină Guvernul”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, pentru un post de televiziune din Serbia, că el a văzut milioane de oameni care sprijină Guvernul şi că ar fi o greşeală să îi ignore din cauza protestelor din stradă.

”Am văzut milioane de oameni care ne sprijină pe noi şi avem acelaşi sprijin public. Vrem să ne punem în practică programul nostru”, a răspuns Dragnea jurnaliştilor sârbi care l-au întrebat dacă Guvernul şi-a pierdut legitimitatea din cauza protestelor masive.

Întrebat dacă îi ignoră pe cei care au ieşit în stradă, Dragnea le-a spus jurnaliştilor străini că ar fi o greşeală să îi ignore pe ceilalţi care nu au ieşit în stradă.

”Nu, dar cred că ar putea fi o greşeală să îi ignorăm pe ceilalţi din România. Asta e decizia noastră. Vă mulţumesc”, a fost răspunsul liderului PSD.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: dragnea, interviu, presa straina, guvern, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NU MAI SPUNE.
06 Feb 2017

Exista ochelari de cal pentru un bou?
CROCODILUL FLAMAND
07 Feb 2017

ARITMETICA SIMPLA..............39% DIN ALEGATORI AU DAT MAJORITATEA PSD-ULUI......DECI PSD ARE CAM 20%DIN TOTAL..............DAR CE TE FACI TARANOI PENAL CU RESTUL DE 61%CARE NU AU VOTAT...????? SI CU OPOZTIA DIN PARLAMENT?...............SI MAI ALES CA ACUM SUNTETI IN SONDAJE PE LA 20 LA SUTA,ATI SCAZUT LA JUMATATE DEJA...........LA ORICE FEL DE ALEGERI ANTICIPATE SUNTETI TERMINATI
MITOMANUL.
07 Feb 2017

Du - te la oftalmolog puscariasule cu toti bosorogii tai cretini si manevrati de cap de pula codrin si bolsevica de firea.De ce iti este frica de puscarie si ai divizat tara banditule.Scoaterea in afara legii a organizatiei mafiote psd este singura solutie.
ADRIAN
07 Feb 2017

Unde dracu i-ai vazut?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...