2018-10-21 15:48


DRAGNEA, îndemnat de Băsescu să-i urmeze exemplul: “Ce zici, ai curaj?”

 |  15:06
DRAGNEA, îndemnat de Băsescu să-i urmeze exemplul: “Ce zici, ai curaj?”

Într-un mesaj postat pe Facebook, Traian Băsescu l-a îndemnat pe Liviu Dragnea să îi urmeze exemplu şi să demisioneze din Parlament pentru a dovedi că nu face ”din imunitatea parlamentară o pavăză pentru ilegalităţi”. Fostul preşedinte a demisionat din Parlament pe data de 9 aprilie 1996, însă a câştigat un nou mandat la alegerile legislative din acelaşi an, care s-au desfăşurat pe 3 noiembrie.

”Acum 21 de ani, nimic despre prezumţia de nevinovăţie. Ce zici Dragnea, ai curaj să repeţi şi tu acest discurs în plenul Camerei Deputaţilor?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook. Acesta a publicat şi fragmente din discursul său din şedinţa Camerei Deputaţilor din 9 aprilie 1996, în timpul căreia şi-a anunţat demisia. ”În calitate de om politic al opoziţiei, nu am dreptul să las actualului Guvern şansa de a justifica nematerializarea acuzaţiilor false pe care mi le-a adus prin propria-mi imunitate parlamentară. În calitate de om politic responsabil, nu am dreptul să întreţin suspiciunea electoratului asupra probităţii mele, cu atât mai mult cu cât, adesea, mi-am afirmat nevinovăţia. În calitate de deputat de Vaslui, trebuie să dovedesc urmaşilor răzeşilor lui Ştefan cel Mare că, în septembrie 1992, au votat un om cinstit. În calitate de deputat, am obligaţia să contribui la apărarea prestigiului instituţiei supreme a democraţiei autohtone, Parlamentul României. (...) Pentru a proba că niciodată nu am făcut din imunitatea parlamentară o pavăză pentru ilegalităţi, cu deplină încredere în justiţie, dar şi în corectitudinea actelor mele din timpul guvernării, astăzi, 9 aprilie 1996, demisionez din Parlamentul României”, a spus Băsescu în 1996.

Luni DNA a anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-14

TAGURI: basescu, dragnea, curj, demisie, parlament, curaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REVOLTATOR!
14 Noi 2017

Ce spune securistoidul asta care si a batutjoc de tara si de cetatenii ei Adu ti aminte de perioada cand ai inscenat rapirea ziaristilor si te ai ales cu milionul de euro furat din "rascumparare" Adu ti aminte cand ai subtilizat flota comerciala si ti ai insusit banii Adu ti aminte cand ai fraudat alegerile si te ai facut "presedinte"impostor Nemernicule !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Noi 2017

Poliția italiană a anunțat luni confiscarea a 28 milioane de euro în bancnote contrafăcute, de foarte bună calitate, provenite din trei tiparnițe clandestine, dintre care una în România, precum și arestarea a 13 persoane, transmite AFP. 'În cursul anchetei, au fost descoperite trei tiparnițe ilegale, dintre care una în România, echipate cu mașinile și instrumentele necesare pentru fabricarea de bancnote false', a informat poliția italiană, într-un comunicat. Cati securisti PIZ-disti sunt implicati in falsificarea de bancnote EuRo cu tiparnita de la Bucuresti?sa ne spuna tavarisciul Drac-nea
ANONIM
14 Noi 2017

AI UiTAT de flota. De casa din Mihăileanu . De pensii si salarii. De distrugerea spitalelor împreună cu BOC . Etc. Noi NU UITAM.
ANONIM
14 Noi 2017

@Cum ați comenta despre faptul că "alții" ,din același dosar, au fost și condamnați ?
CLANTAUL TOT CLANTAU
16 Noi 2017

oSA VINA VREMEA CAND ACEST CLANTAU VA OBOSI SA FIE JAVRA SI ATUNCI VA DA SOCOTEALA
Random imageUltimele stiri


loading...