2018-12-15 09:03


Dragnea își LAUDĂ Guvernul. Decizia lui Tudose, pe placul șefului PSD

 |  13:45
Dragnea își LAUDĂ Guvernul. Decizia lui Tudose, pe placul șefului PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, salută ultima decizie a Guvernului condus de Mihai Tudose, prin care se simplifică legislația în domeniul absorbției de fonduri europene.

"Mă bucur că Guvernul a înțeles importanța capitală a fondurilor europene. Sper ca prin simplificările aduse legislației să accelerăm absorbția banilor europeni și astfel, prin proiectele care vor fi finanțate din aceste fonduri, românii să aibă un nivel de viață mai ridicat.", a scris Liviu Dragnea pe Facebook, alaturand hashtagul "indrazneste sa crezi".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-04

TAGURI: dragnea, tudose, psd, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Iul 2017

IN ROMANIA UNDE IN ADN-ul NOSTRU CONFORM CELOR DEMONSTRATE PANA ACUM PREDOMINA HOTIA SI UNDE AU FOST INFIINTATE IN ULTIMII ANI MAI MULTE FONDURI de investitii CARE AU FOST DEVALIZATE SI AU ESUAT ACEST "FSDI" AR FI BOMBONA DE PE COLIVA RO INAINTE DE PROHOD. ATAT TIMP CAT DE 27 DE ANI PARTIDELE POLITICE SI UNELE INSTITUTII ALE STATULUI au dovedit ca de fapt sunt GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA SI AU DISTRUS ECONOMIA, AU DEVORAT AVUTIA NATIONALA, AU ALUNGAT PESTE GRANITA CCA. 4 MILIOANE DE ROMANI AR FI UN NON SENS SA MAI ACORDAM INCREDERE ACESTOR STRUCTURI MAFIOTE conduse de semidocti. PENTRU A CREEA URGENT SURSE DE VENIT LA BUGETUL DE STAT, BAI LIBARCA DE TR , SUNT NECESARE ALICAREA UNOR NORME DE IMPOZITARE CA AFARA; IMPOZITUL PE AVERE SI SUPRA AVERE pana la dovedirea ilicitului, RIDICAREA NIVELULUI REDEVENTELOR la nivel mediu european PENTRU BOGATIILE SOLULUI CONCESIONATE incepand cu apa plata si minerala, petrol, gaze, carbune, minereuri feroase si neferoase si terminand cu carierele de piatra , balastiere, PADURI, etc
Random imageUltimele stiri


loading...