2019-05-24 02:48


Dragnea, mesaj de AVERTISMENT pentru Viorica Dăncilă: ”Dacă nu vrea să stea cu Guvernul ȘCHIOP...”

 |  16:12
Dragnea, mesaj de AVERTISMENT pentru Viorica Dăncilă: ”Dacă nu vrea să stea cu Guvernul ȘCHIOP...”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, crede că președintele Klaus Iohannis nu va accepta remanierea propusă de Viorica Dăncilă. De aceea, liderul social-democraților vine cu un mesaj de ultimă oră pentru premierul României.

"Eu îi doresc succes doamnei Dăncilă să aștepte. Nu cred că va primi răspuns de la Iohannis. Eu i-am spus și îi spun, când se va decide să facă prin Parlament, dacă nu vrea să stea cu Guvernul șchiop. E singura variantă după părerea mea. Iohannis nu va accepta niciodată. Poate să vină cu 10 propuneri. O să spună că nu au ținută corespunzătoare", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-12

GALERIE MEDIA


TAGURI: psd, dragnea, mesaj, guvern, premier, dancila, remaniere, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MACACPEDRAGNEA
12 Mai 2019

RISE PROJECT PUBLICA IN ZIARUL TURNUL CU STIRI , O LISTA CU VIZITELE IN BRAZILIA A BORFASULUI NATIONAL SI A '' DAMELOR DE COMPANIE " , ADICA VAGABOANTELE CARE L-AU INSOTIT . AVIND IN VEDERE DIFERENTA DE PESTE 30 DE ANI DE VIATA , JIGODIA FLAUSATA POATE FI ACUZAT DE PEDOFILIE . PARTEA JENANTA E CA I-SI PLATESTE CURVELE DIN BANII ROMANIEI . DACA ARE SECHESTRU PE 23.000.000 EURO , SE POATE CALCULA USOR CA VIRSTA LUI REALA , E PESTE 500 DE ANI , DECI ACUZATIA DE PEDOFILIE DEVINE SI MAI EVIDENTA .
'' BORFASUL NATIONAL''
12 Mai 2019

Gunoiul natiunii romane PLATESTE DIN TAXELE. SI IMPOZITELE ROMANILOR HAZNAUA 3 A PUSCARIASULUI felix PENTRU PROPAGANDA ELECTORALA. CINE INVESTIGHEAZA CATI BANI MERG IN ACEST WC NEIIGIENIZAT DE MILITIENI RATATI , SECURISTI EXPIRATI. SI NEVERTEBRATE CU BALE LA ANUSUL PE UNDE BEAU APA. ????????? LUMEA S-A LAMURIT DE MITOCANISMUL ACESTUI DEMENT CARE A DUS INFLATIA PE PRIMUL LOC IN EUROPA. SA CRAPI IN PUSCARIE '' BORFASI NATIONAL '' HOTUL HOTILOR.
Random imageUltimele stiri


STARBAG