2019-05-20 01:48


DRAGNEA, mesaj de Ziua Victoriei Revoluției: „Eroii au luptat pentru o Românie în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate…”

 |  13:35
DRAGNEA, mesaj de Ziua Victoriei Revoluției: „Eroii au luptat pentru o Românie în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate…”

Liderul PSD Liviu Dragnea afirmă, în mesajul de Ziua Victoriei Revoluţiei, că "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci" şi că această zi este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate.

"Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate", scrie Dragnea pe Facebook.

El mai afirmă că "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci".

"Am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnităţii şi prosperităţii României", mai spune liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-22

TAGURI: dragnea, ziua victoriei revolutiei, eroi, abuzuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


# INJUSTIţIA
26 Dec 2018

DE LA SLOGAN LE FAPTĂ : ,, mii de ani-i trebuia LUMINII să ajungă..."
Random imageUltimele stiri


STARBAG