2019-03-23 17:01


Dragnea, MESAJ pentru membrii PSD: ”Nu CEDĂM în fața nimănui”

 |  20:37
Dragnea, MESAJ pentru membrii PSD: ”Nu CEDĂM în fața nimănui”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, după ce a participat la o întâlnire cu membrii de partid din organizaţia judeţeană, că e important ca partidul să rămână unit.

"Am avut o discuţie şi la Vaslui şi la Bacău şi la Suceava cu membrii de partid, cu primarii, cu viceprimarii, cu preşedinţii de consilii judeţene. Au fost discuţii bune, în care oamenii spun că partidul e important să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui, ca să ne atingem obiectivele spuse în campania electorală şi anume: românii să trăiască mai bine, să aibă bani mai mulţi în buzunare, să fie un mediu de afaceri mai atractiv şi în alte planuri să facem tot ce ne stă în putinţă ca acolo unde nu e rânduială să punem rânduială şi să continuăm cu modificarea legislaţiei, pentru a stopa cât mai mult abuzurile", a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat de ziarişti dacă se impune demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sau dacă ar fi oportună o demisie a premierului, liderul PSD a refuzat să facă vreo declaraţie.

"Am spus că nu mă bag şi nu comentez în această perioadă nimic", a răspuns Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-13

TAGURI: psd, mesaj, membri, liviu dragnea, vaslui, partid unit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARTIDUL...
13 Ian 2018

... TREBUIE SA RAMINA UNIT . PE TARA NE PUTEM CACA CUM VREM , DACA SINTEM UNITI . CAM ASTA E MESAJUL PUSCARIABILULUI DRAGNEA .
RAI
13 Ian 2018

Dragnea este dus cu pluta. un mincinos cronic.credibilitate zero.plus ca anul adta are sanse sa intre la puscarie acolo unde este locul lui.
ANONIM
13 Ian 2018

CRETINUL MAFIOT PUI DE MILITIAN, S-A DUS IN JUDETELE CU PROSTI SI PRAPADITI NU IN CELE CU OAMENI ADEVARATI CARE SA I-O TRAGA PE COAJA. ORICUM TOT NU VA SCAPA.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Ian 2018

are o fata de sobolan impaiat si face pe smekerul....bai porcare TELE-MARLAN justitia e pentru toti inclusiv pentru tine
MAFIA BOLSEVICA.
13 Ian 2018

Marlanul din TELE-MORMAN (de prosti) s-a dus in Moldova pesedista sa fie sustinut in viata. I-a amagit cu ceva bani si minciuni iar moldovenii au pus botul. Vor trai in continuare in mizerie si saracia creata de mafia psd care mai are de pus taxe pe fumul de pe horn. Moldovenii refuza civilizatia si valorile occidentale sustinindu-l pe acest puscarias si camarila lui de bolsevici putinisti.
XXX
14 Ian 2018

DUPA 28 DE ANI DE DOMNIE PSD NU ARE TARA O AUTOSTRADA MINIMA DE TRAVERSAT DE LA VEST LA EST.UNICI IN EUROPA. ACESTI PUSCARIASI CARE INCEP SA FUGA UNUL CATE UNUL, AU TRANSFERAT MILIARDE IN CONTURI EXTERNE , IAR TARA A SARACIT .AVEM CEA MAI MARE RATA A SARACIEI DIN UE...........
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...