2019-04-26 15:38


Dragnea, MESAJ pentru președintele Iohannis: ”Klaus, nu te culca pe o ureche”

 |  17:01
Dragnea, MESAJ pentru președintele Iohannis: ”Klaus, nu te culca pe o ureche”

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost iritat de întrebările jurnaliștilor cu privire la faptul că Florin Iordache, președinte interimar al Caperei Deputaților în lipsa lui, a sesizat CCR exact pe problema ridicată de avocații lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive: reclamație privind lipsa completurilor specializate de la Înalta Curte.

Liviu Dragnea l-a atacat luni pe Klaus Iohannis, vorbind despre problemele sale cu justiția. Liderul PSD a mai spus că nu știe cu ce l-ar ajuta această sesizare la CCR făcută de Florin Iordache.

„Am vorbit cu Florin Iordache astăzi, m-a informat că a luat această decizie vineri. Mi-a răspuns foarte simplu: în opinia lui și a făcut-o nu în numele Camerei Deputaților, ci ca... președinte... (al Camerei Deputaților, a intervenit un reporter.) Exact! În opinia lui este un conflict juridic de natură constituțională și că acolo nu s-a respectat legea, care era obligatorie să existe complete specializate, nu știu, de 3 (judecători). Asta am discutat”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă este o coincidență că avocații lui au cerut exact același lucru în instanță, liderul PSD a răspuns ironic: „Este o coincidență și faptul că respir... același aer cu mulți oameni”.

„Pe subiectul ăsta văd că abordarea este foarte interesantă. Sigur, nu este o comparație forțată, dar dacă cineva înalcă o lege văd că problema se pune la unul care sesizează că s-ar încălca o lege, nu la cel care încalcă legea. Deci ăla e vinovat. Ar trebui să ne punem întrebări forte serioase despre modul cum s-a funcționat în acea instituție. Deja CCR a descoperuit un fapt destul de grav, dacă și acum au dreptate în speța asta. Totuși, un român, chiar așa este exagerat să-și dorească să aibă dreptul la un proces corect, adică să fie judecat de un complet compus legal. Problema e cu ce mă avantajează pe mine. Îmi dă ani din viață? M-ați întrebat dacă depun contestație în anulae. Habar n-am. Nu știu. M-a întrebat și avocata. Nu știu. Îmi mai dă mine cineva viața pe care mi-au distrus-o acești indivizi care m-au condamnat politic?”, a susținut Dragnea.

„Cu ce mă avantajează pe mine dacă aș depune contestație în anulare?”, a completat Dragnea. Un reporter i-a răspuns că nu ar mai avea cazier și ar putea fi prim-ministru. „Și dacă nu mai am cazier? Miza mea nu mai este premierul României. Miza mea e programul de guvernare”, a intervenit el.

Dragnea le-a mai spus reporterilor „să nu mai ducă totul în plan personal”, pentru „că sunt chestiune foarte grave care s-au întâmplat”. „Mă rog la Dumnezeu, azi de Buna Vestire, niciunul dintre voi să nu treceți prin așa ceva!”, a mai spus el.

„Sunt câțiva șmecheri care hotărăsc cine să meargă la pușcărie. Cine are dreptul la viață, cine nu. Cine are dreptul la afaceri, cine n-are dreptul la afaceri. Cu ce să mă ajute completele de 3 specializate? Habar n-am”, a mai susținut liderul PSD.

„Am înțeles că Iohannis vrea să intru în pușcărie ca să doarmă liniștit. Klaus, poate nu intru! Poate nu intru! Nu te culca pe o ureche”, i-a transmis Dragnea președintelui Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-25

TAGURI: dragnea, psd, iohannis, proces, dosar inalta curte, dosar angajari fictive
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD.
25 Mar 2019

Si de intri la puscarie si de nu intri '' pentru ca pot'' , in mentalul colectiv tot un HOT , BORFAS SI GUNOI POLITIC RAMÂI. AI DISTRUS ECONOMIA , SANATATEA , JUSTITIA , INVATAMINTUL SI ACUM POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IMPREUNA CU GASHCA DE ANALFABETI DIN psd-alde. Huuuuuuu...!!!!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG