2019-02-24 01:10


DRAGNEA: Nu există nicio fractură în PSD, nici măcar un picior scrântit!

 |  10:37
DRAGNEA: Nu există nicio fractură în PSD, nici măcar un picior scrântit!

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că nu va face nici un pas în spate de la conducerea partidului, precizând că nu există nicio „ruptură în partid”, clarificand pentru jurnalistii prezenti la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ca "nu exista nicio fractură în interiorul PSD, nici măcar un picior scrântit".

„Tocmai vorbeam despre altceva, stimată domnișoară. Eu nu mai văd unde este problema. CCR a spus că s-a acționat legal. CAB Iulia a decis să dezincrimineze abuzul în serviciu. În continuare fiecare instanță va decide. (...)  Nu există nicio fractură în interior PSD, nici măcar un picior scrântit”, afirmat liderul PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Intrebat de reporteri ce ar alege intre adevar si libertate, Dragnea a raspuns: "Adevărul. Eu respect această zi, însă nu inhib niciun demers. Nu am fost crescut cu Ziua Sfântului Valentin și e bine că vorbim în această instituție plină de dragoste, despre dragoste. Atâta timp cât hotârarea nu este completă, am acest drept să contest. De la această clădire se așteaptă ca legea să fie respectată cu rigoare. Mi-aduc aminte de niște vremuri triste din această țară când oameni nevinovați erau condamnați".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-14

TAGURI: dragnea, fractura, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
14 Feb 2017

Asa si va ramane PSD......mai UNIT ca niciodata,oricati"chirici"ar incerca ,la ordin,DESTABILIZAREA!.....timpul ,va DA dreptate lui DRAGNEA,fata de Johannis!.....calm si curaj DRAGNEA ....un pensionar...
ADRIAN
14 Feb 2017

da, calm si curaj, fratii camataru te asteapta cu drag. atentie sa nu scapi sapunul la dus.
ADRIAN FASCISTUL
14 Feb 2017

BEATI PISATUL ADRIAN SATANIST DROGAT
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...