2019-02-21 05:50


Dragnea nu RENUNȚĂ: ”A fost o campanie de DEMONIZARE împotriva mea”

 |  23:34
Dragnea nu RENUNȚĂ: ”A fost o campanie de DEMONIZARE împotriva mea”

Liviu Dragnea, invitat la Antena 3, a spus că a simțit că în ultima vreme a fost gândită o campanie de demonizare la adresa lui.

"Am obține același scor (n.r - dacă mâine ar fi alegeri). PSD nu s-a erodat în 2017. Atacurile au fost personalizate. A fost o campanie de demonziare personală la adresa mea", a spus liderul PSD. 

Dragnea a mai spus că colegii din partid l-au încurajat să nu renunțe. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-27

TAGURI: liviu dragnea, psd, campanie, demonizare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Dec 2017

cum mama naibii e Dragnea PSD-ist??????? ca era combinat cu Udrea si Valcov la PDL...singurul care a vorbit despre chestia asta a fost Grindeanu cand a fost obligat sa demisioneze...a zis ceva de genul "eu spre deosebire de Dragnea am fost membru PSD de la inceput"....deci concluzia clara PSD E CONDUS DE O MAFIE
BEBICA
28 Dec 2017

NU PREA AI FOST DEMONIZAT , DAR LA ANUL FII SIGUR CA VEI FI DEMOLAT BORFASULE .
ANONIM
28 Dec 2017

Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau "in interes personal ori de grup" trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 28 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei . Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara CARACTER, fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati amenintand grav viitorul Ro. Pentru a ajunge sa conduca, un IMPOSTOR, un psihopat, un semidoct, unde legile sunt elaborate de TICALOSI pentru hoti si banditi, nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese (MAFIE) care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa “orienteze” si sa conduca “populatia fara orizont” ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor STRICATI aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
28 Dec 2017

vedeti acest personaj cu coarne si cu coada?....nu e berbec...nu e porc de la SALCIA...e diavolul DRAC-nea din DELI-MORMAN
ANONIM
29 Dec 2017

"Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care sustine ca este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată".
@ANONIM
29 Dec 2017

Sa intelegem ca draknea este cacatul pe care l-au votat analfabetii si pe care il sustin hotii si mafiotii ciumei rosii ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...