2019-02-24 01:14


Dragnea NU RENUNȚĂ la ordonanțe: ”E o mașinărie de dezinformare”

 |  16:36
Dragnea NU RENUNȚĂ la ordonanțe: ”E o mașinărie de dezinformare”

Liderii PSD au decis, în unanimitate, în şedinţa Comitetului Executiv Național, să susțină în continuare Guvernul Grindeanu și ordonanța de modificare a Codului Penal.

În cadrul şedinţei, liderii PSD şi-au reafirmat sprijinul şi pentru Liviu Dragnea, cel căruia i-au dat mandat să menţină fermă decizia luată de partid şi asumată de Guvern.

”PSD a câștigat alegerile în mod corect. În această lună, Guvernul a exercitat puterea în mod legitim în spiritul și în litera Constituției. Suntem în continuare determinați să exercităm legitim puterea acordată de cetățeni. Orice încercare este o tentativă de destabilizare a statului de drept.

O asemenea mașinărie de dezinformare am mai văzut la revoluție. Această ordonanță nu oprește procesul pe care îl am eu, fals intelectual rămâne. Eu nu aștept și nu cer clemență de la nimeni, nici de la Guvern, nici de la șeful statului.” a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: psd, dragnea, ordonante, dezinformare, cex, codul penal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GIM
02 Feb 2017

Formidabil: IATA CINE A PREVAZUT DISPARITIA P.S.D. ("CIUMA ROSIE") - Of...! Vai…!!! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1342431072443916&set=gm.1559923214036545&type=3&theater
UN CETATEAN
03 Feb 2017

Privirea lui Dragnea din aceasta imagine arata perfidia acestui om. Nu este numai mitoman dar si ipocrit, de unde si dulcea prietenie cu Ponta. Urmatoarea miscare va fi sa scape de presedintele tarii cu orice chip. Iar de UE si de alte puncte de vedere straine nici ca ii pasa. Va dori sa conduca tara indiferent de mijloace, iar comparatia cu Erdogan este cat se poate de veridica. Turcul a bagat profesori la puscarie, al nostru schimba peste noapte comisiile din invatamant si cercetare.
RADIAN
03 Feb 2017

Dragnea este un sinucigas.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...