2019-05-21 15:52


Dragnea nu renunță la REFERENDUM: ”Nu cedez”

 |  21:04
Dragnea nu renunță la REFERENDUM: ”Nu cedez”

Liviu Dragnea le răspunde celor care critică întârzierea organizării unui referendum pentru redefinirea familiei.

"Nu din cauza mea se întârzie lucrurile. Susţin în continuare chiar dacă sunt catalogat cum sunt catalogat la Bruxelles. Eu nu cedez. E atacată la Curtea Constituţională. Vreau să ajungem la referendum. Românii să se pronunţe. Acum ce să spunem că tot poporul român e conservator?", a declarat Dragnea.

Șeful PSD a promis încă de anul trecut organizarea unei consultări populare privind redefinirea familiei, însă procesul s-a blocat la Curtea Constituțională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-01

TAGURI: liviu dragnea, referendum, redefinirea familiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
01 Mar 2018

A, vin alegerile, ii vrea de partea lui pe tipii si tipele cu problemele acelea delicate. Sper sa nu il creada... nu face nimic pt nimeni, numai abureste si joaca la doua capete... Nu si-a onorat nici obligatia pt serviciul ce i-a permis castigarea alegerilor, a tras tifla doamnei consilier ce ii ceruse ceva in schimb, un fleac, a promis prin interpusi si a avut grija sa nu se lase decat ajutat sa vrea/faca/gandeasca contrariul apoi...Chiar trebuie sabotat! Nu va lasati folositi, asta stie el cel mai bine, nu vedeti unde se catara magazionerasul? Dar, orice ar face tragetii inapoi la vot, nu ca merita opozitia lui ceva, doar sa nu va foloseasca identitatea careva, votati si scrieti dc nu, pt ca se anuleaza votul, macar atat!
ANONIM
01 Mar 2018

Si in plus de la referendum ii mai intra ceva in buzunaras si lui, ca asa se fac aici toate cu pretul exagerat...
COCINA PZDISTA
01 Mar 2018

in orice tara civilizata mascariciul asta lua peste 150de ani de puscarie
HADRIAN
02 Mar 2018

Tovarase Dragnea, dumneavoastra ati auzit ca Romania are nevoie de investitii care sa produca locuri de munca si bogatie tarii? Ati auzit ca Romania are nevoie de autostrazi pentru a nu continua izoarea de atatea decenii de Europa civilizata? Ati auzit ca Tara are nevoie de banii pe care Europa ni-i ofera pentru a deveni ceea ce sunt cetatenii ei, adica lume civilizata si cinstita? Ati auzit ca Romania are nevoie de agricultura serioasa, de buna gestionare a bogatiilor subsolului pentru a nu mai fi o simpla vaca de muls pentru casta politica si a celor ce va mituiesc fara incetare? Ati auzit ca numai o justitie serioasa si libera asigura o societate civilizata? Ce va mai cramponati de ideea de familie clasica cand nu aveti nimic din ceea ce ar trebui sa fie? Chiar cred ca aveti alte ganduri cu Tara. Si va vom dovedi in curand. Caci nimic nu ne scapa. Nu mai faceti pe niznaiul si pozati in Guru doar in chestii marginale. Caci nu aici se judeca adevaratii oameni politici! Daca sunteti incapabili lasati guvernarea celor ce merita. E mai bine si pentru noi si pentru dumneavoastra. Conditiile din locurile de detentiune vor fi infinit mai bune!
ANONIM
02 Mar 2018

Au intrat bautorii de pisat ,postaci platiti de statul paralel sponsorizat de Soros Dati i cu hamaiala si minciunile putori nebune!
ROMANIA TREZESTE-TE
02 Mar 2018

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans cu ocazia vizitei sale la Bucuresti a facut cunoscut lumii CA DE FAPT IN URMA LOVITURII DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 POPORUL ROMAN ESTE ACUM SUPUS dupa 28 de ani UNUI GENOGID EXERCITAT CU MARE CRUZIME DE CATRE INSASI CLASA POLITICA MAFIOTIZATA SI TICALOASA A RO, CARE ESTE PE LOCUL 2 IN LUME DUPA SIRIA LA EXODUL POPULATIEI.
ANONIM
02 Mar 2018

PUtoare mincinoasa Fabulezi si pui vorbe in gura la altii DU TE Dracului FRANS TIMMERMANS a spus clar si raspicat ca el nu admite amestecul in treburile interne a statelor membre UE Dar la cate minciuni si prostii indrugati contra guvernarii actuale ar trebui sa fiti dati pemana tribunalului international pentru defaimarea tarii si pentru abuzuri contra umanitatii Mincinosi psihopati bautori de pisat si nebuni
Random imageUltimele stiri


STARBAG