2019-01-18 08:18


Dragnea nu vrea suspendarea lui Iohannis. Ce referendumuri vrea să facă

 |  22:32
Dragnea nu vrea suspendarea lui Iohannis. Ce referendumuri vrea să facă

Liviu Dragnea a declarat că nu are în plan începerea procesului de suspendare a președintelui Klaus Iohannis tocmai pentru că nu vrea să-i facă pe plac acestuia și să-l pună în situația de a se victimiza.

”Cred că vrea suspendarea pentru a avea tribună, pentru a merge în țară să se victimizeze. Nu ne interesează asta. Eu nu sunt interesat de ideea de suspendare”, a insistat liderul PSD.

Totodată, Liviu Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că de când a devenit președinte nu a făcut decât să creeze crize politice care nu fac bine României.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că social-democraţii intenţionează să organizeze, în această primăvară, două referendumuri pe tema familiei formată dintr-un bărbat şi o femeie şi despre eliminarea imunităţii, inclusiv pentru preşedintele României.

"Noi avem în minte alte două referendumuri pe care le vom declanşa. Este un referendum pe care ne-am angajat să-l declanşăm cu tema «familia». S-au strâns peste 3 milioane de semnături şi este o temă de interes major, care ţine de substanţa societăţii noastre. Iar a doua temă, eu am spus-o de un an şi jumătate în spaţiul public şi o spun în continuare, chiar dacă unii colegi de-ai mei s-au supărat la vremea respectivă, un referendum privind regimul imunităţilor din România. Eu am spus-o mereu şi susţin în continuare: nu sunt de acord cu imunitatea parlamentară, dar nici cu cea a preşedintelui", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a ţinut să precizeze că în refrendumul pe care PSD doreşte să îl organizeze este vorba despre "imunităţile tuturor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-23

TAGURI: liviu dragnea, iohannis, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...