2018-12-13 09:00


Dragnea o AMENINȚĂ pe Kovesi: ”Voi începe să VORBESC”

 |  16:37
Dragnea o AMENINȚĂ pe Kovesi: ”Voi începe să VORBESC”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu a fost chemat până acum la DNA, dar nu exclude ca în perioada următoare să se întâmple acest lucru. Dragnea susține că nu a discutat cu Kovesi la ambasada Franței, dar campania din ultima perioadă îi ridică multe semne de întrebare și promite că va începe să vorbească.

”Nu, nu am fost chemat la DNA. Eu n-am fost chemat până acum, dar asta nu înseamnă că nu pot fi chemat. După o asemenea campanie, nu știu dacă a mai fost o asemenea campanie în România, cu ciorbe reluate, reîncălzite. Eu am o mulțime de semne de întrebare și voi începe să vorbesc.

Nu am vorbit la ambasada Franței. Doar prin privire nu poți comunica nimic”, a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: psd, dragnea, kovesi, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Iul 2017

BROSCARE REPETENTUL NATIUNII O SA VORBESTI CAT MAI CURAND LA VORBITOR DAR DIN INTERIOR...........
FANTOMA LUI COSTEL COMANA
17 Iul 2017

buhuhuuuu si eu vreau sa vorbesc am aranjat un spiritist sa ma reprezinte avocat la DNA
TURTUREANU
17 Iul 2017

koldea kodruta iohannis componentii statului mafiot Postacilor labagii sunteti niste limbrici lingatori mars la cacat
ANONIMUS
18 Iul 2017

DNA are si bile albe si bile negre. Dar pe ansamblu incearca sa faca lumina in multe lucruri necurate. Ca acest lucru nu convine multor politicieni si celor care au facut averi peste noapte demonstreaza improscarea cu noroi a acestei institutii.
TIANU GHEORGHE
18 Iul 2017

Anonimule , v- a pus Dragnea bros- coiu - n gât de ati casunat toti pe el ? De 6 case nimic, de Berceanu, Videanu , Boagiu , Basescu vad ca nu-i muscati de cur toata ziua buna ziua !
ANONIM
18 Iul 2017

Cum considerați că ar putea justifica Liviu Dragnea reținerile, de la "a vorbi", pe care susține că și le impune ?
ANONIM
19 Iul 2017

Anonimus îmi spui si mie ce lucruri bune a facut DNA-ul in afara de razbunarile politice si zecile de arestări a comanda?Daca le-ar fi confiscat averile tuturor si ar fi folosit banii aceea in favoarea României a si fi spus Bravo DNA,dar in aceste conditii nu pot sa spun decit Rusine Kovesi,locul tău e lîngă infractori.Esti o mizerie umană si o securista nenorocita,care ai distrus viața unor oameni nevinovati.Sper sa faci puscărie pe viață si să ajungă acolo si fostul tău soț, dar si fratele tau infractor.
ANONIM
19 Iul 2017

PENTRU CA DREAK-NEA L-A FACUT PARLAMENTAR PSD PE FRATELE fostului sef al PNA AMARIEI, DNA IL PROTEJEAZA. Unde au disparut porcii din rezerva de stat de la Peris si cum au profitat firme din anturajul lui Dragnea de o ferma in faliment. O afacere cu actionari din Teleorman din care statul a pierdut 150 de milioane de lei. SUNT patru plangeri penale, una facuta de Rezervele Statului, alta de BCR si doua de catre lichidatorul judiciar de la Romsuintest SA Peris – toate vizand falimentul Romsuintest Peris si disparitia a 21.500 de porci din rezerva de stat. Plangerile s-au lasat cu dosare penale deschise in ultimii ani, insa toate sunt in lucru. Statul a pierdut din afacerea falimentara de la Peris peste 150 de milioane de lei. In sesizari sunt reclamate posibile infractiuni de care ar fi profitat Tel Drum si Interfrigo Logitics, firma unde are interese si fiul lui Liviu Dragnea. Rezerva nationala de carne de porc in viu, ce consta in aproximativ 21.500 de animale (1,7 milioane de kilograme), a disparut inca din 2011 din fermele Romsuintest SA Peris. Era una dintre cele mai mari ferme de porci din tara, cu aproape 90.000 de capete in saivanele sale din Ilfov. Rezerva nationala reprezinta hrana necesara populatiei in cazul unui dezastru natural sau in cazul inceperii unui razboi. Falimentul Romsuintest Peris si taierea porcilor din ferme s-a soldat cu plangeri penale realizate de Administratia Nationale a Rezervelor de Stat (ANRS), BCR si administratorul judiciar numit de instanta dupa deschiderea insolventei in ianuarie 2012. Din aceste sesizari penale reiese ca persoane si firme care duc din nou catre liderul PSD, Liviu Dragnea, au profitat de disparitia porcilor, inclusiv cei din rezerva de stat, precum si de banii societatii proveniti din credite bancare sau returnari de TVA. Sesizarile au ajuns la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) sau Parchetul General. Unele dosare s-au deschis inca din 2014, altele in 2015, dar inca n-a fost finalizat nici u
ANONYMOUS
20 Iul 2017

Pana la urma goazele vor iesi la suprafata si se va dovedi adevarata fata a teleolteanului.
Random imageUltimele stiri


loading...