2019-01-22 10:47


DRAGNEA o pune la colț pe Sevil SHHAIDEH, nemulțumit de BUGET. Vezi ce l-a supărat pe liderul PSD la proiectul făcut public

 |  23:15
DRAGNEA o pune la colț pe Sevil SHHAIDEH, nemulțumit de BUGET. Vezi ce l-a supărat pe liderul PSD la proiectul făcut public

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la România TV, că bugetul va fi rediscutat cu miniştrii întrucât el şi primul-ministru sunt nemulţumiţi de forma în care bugetul a fost dat publicităţii de către Ministerul de Finanţe, deoarece nu respectă ce a fost convenit anterior.

Liviu Dragnea a afirmat că discuţiile cu miniştrii privind bugetul vor fi reluate de marţi dimineaţă. ”Întorcându-ne în ţară, şi eu şi primul-ministru am fost destul de nemulţumiţi constatând că ceea ce am stabilit la plecarea din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget, drept pentru care azi am stat, eu cu premierul, la discuţii cu ministrul de Finanţe şi cu încă vreo câţiva membri ai cabinetului, iar începând de mâine, de la ora 9, fiecare ministru este chemat pentru a se rediscuta bugetul”, a declarat Dragnea.

Reamintim, în lipsa premierului Grindeanu, plecat la inaugurarea lui Trump, împreună cu Liviu Dragnea, atribuțiile de premier au fost exercitate de vicepremierul Sevil Shhaideh, care a avut de altfel vineri o ședință cu miniștrii pentru finalizarea proiectului de Buget pe 2017. Rezultatul acelei ședințe a fost apoi făcut public pe site-ul Ministerului de Finanțe.

Luni seară, la România TV, liderul PSD a dat asigurări că forma finală a bugetului va prevedea alocarea a 2% din PIB pentru apărare.

El a spus că revizuirea bugetelor va viza atât ministerele, cât şi instituţii guvernamentale. ”N-am înţeles de ce a trebuit să se mărească bugetul SRI. N-am primit nici eu, nici premierul răspunsuri serioase, argumentate. N-am înţeles de ce la Administraţia Prezidenţială a fost doar 4% reducerea”, a exemplificat Dragnea.

Social-democratul a precizat că bugetul va trebui să reflecte conţinutul programului de guvernare. ”Este mai bine ca proiectul de buget să plece în regulă de la Guvern decât să-l modificăm noi la Parlament pentru că  pe mine mă interesează ca programul de guvernare să fie finanţat, nu alte lucruri pe care nu le-am promis în campania electorală. Trebuie să se expliciteze fiecare propunere bugetară pentru a se vedea unde se duc banii şi de ce se duc acolo”, a conchis Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-23

TAGURI: dragnea, sevil shhaideh, grindeanu, premier, vicepremier, buget 2017, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POZITIA 69
24 Ian 2017

ASA A PUS- O LA COLT? DAR PARCA DRAGNEA NU SE MAI VEDE. PENIBILILOR. VRETI SA PARETI CA POLITISTUL BUN SI POLITISTUL RAU. SI NOI UNDE ERAM ?
CNA
24 Ian 2017

De ce dati bani la cna care nu functioneaza?si la multe agentii care nu fac nimic.
Random imageUltimele stiri

loading...