2019-04-18 14:44


Dragnea, ONE MAN SHOW la Consiliul Național al PSD. Care au fost ÎNDEMNURILE pentru social-democrați

 |  21:44
Dragnea, ONE MAN SHOW la Consiliul Național al PSD. Care au fost ÎNDEMNURILE pentru social-democrați

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a surprins duminică seara la ședința Consiliului Național al PSD cu un discurs-fluviu, fără precedent, care a durat aproape o oră și jumătate și care a fost presărat cu artificii retorice, el însuși recunoscând la un moment dat că parcă face stand-up comedy.

Dragnea a abordat absolut toate subiectele vehiculate de PSD în ultimii doi ani, a dat teme nominale pentru miniștri și alți lideri PSD, și-a atacat virulent adversarii - președintele Klaus Iohannis, procurorul general Augustin Lazăr, presa „cu epoleți”, membrii serviciilor „nepatrioți”, multinaționalele, Europa, Soros etc, încheind cu promisiunea că PSD nu cedează și adăugând: „Doamne-ajută!”. Discursul a venit la încheierea unei ședințe a Consiliului Național al PSD în care s-a cerut „amnistia de Centenar” și formularea unei plângeri penale pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis.

„Se vorbeşte în România despre amnistie şi graţiere ca şi cum s-ar vorbi că avem vreo bombă atomică şi ne gândim dacă să o folosim sau nu împotriva Uniunii Europene sau împotriva lumii. Eu nu mă tem să pronunţ aceste cuvinte. Dacă cineva găseşte alte instrumente, alte măsuri legislative, orice alt tip de acţiune care să rezolve în totalitate, să repare toate nedreptăţile care s-au întâmplat în România şi care se întâmplă în continuare, toate abuzurile din Justiţie altfel decât prin amnistie şi graţiere va avea tot sprijinul partidului şi al meu personal. Dacă nu, nu mai ezitaţi, nu ştiu când, nu ştiu cum, dar PSD-ul, PSD-ALDE are şi această obligaţie să repare nedreptăţile. Şi, ca să nu-şi mai taie venele cei din presa cu epoleţi şi toţi ăia plătiţi de Soroşică prin bitcoins, aţi văzut că toate lucrurile ies la iveală până la urmă, domne' inventaţi ceva, găsiţi o prevedere într-o decizie a CCR, o virgulă într-o decizie a Curţii Constituţionale, să spuneţi: aceste două acte normative, trei acte normative, cinci acte normative nu-i sunt aplicabile lui Liviu Dragnea şi închidem subiectul. Ieşiţi toţi din această capcană în care ei personalizează toate aceste intenţii ca şi cum sunt date pentru mine”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică, la Consiliul Naţional al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-16

TAGURI: psd, consiliu national psd, liciu dragnea, atacuri, iohannis, gratiere, amnistie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD
17 Dec 2018

guvernul infractorilor dancila trebuie sa dispara acum .oamenii sanatosi la cap din psd alde udmr minoritati sa scape de acest dement dragnea si guvernul dancila.psihopatul dragnea liviu prins si dus la spitalul de nebuni.asta nu mai este sanatos la cap.nu l-a bagat nimeni in seama in afara sclavilor si aurolacilor audienta lui a fost aproape de zero .oamenii s-au uitat la finala campionatului european de handbal la filme nu la infractorul periculos dragnea.tv slugi antena3 romania tvr tv digi realitatea tv cu gusa fost psd tot promoveaza pe aceste mutant dragnea cu aberatiile lui .dragnea se baga singur in seama nu mai are nici o sustinere de la romani.el reprezinta grupuri infractionale organizate.procurorii trebuie sa-l aresteze pe loc pe el pe dancila iordache stefanescu codrin oprisan.va fi o a doua revoluie in romania si nu va fi uitata nici o sluga a acestui cretin dragnea.judecatorii sa ia seama ce poate sa insemne lasarea in libertate a infractorului periculos dragnea liviu din saracia teleorman un dezastru pentru tara.ca tu sa vii duminica pe ger si cand oamenii sunt sub zapezi fara curent sa bati campii de scaparea infractorilor asta inseamna nebunie .
RAID
17 Dec 2018

iohannis sa declare stare de necesitate si impreuna cu armata si trupele speciale sa aresteze grupul infractional organizat dragnea liviu si slugile lui :de la judecatori ccr csm curtea de apel bucuresti iccj pana la jandarmi bratul inarmat al infractoruil dragnea.altfel va fi foc in tara si acest dement va fi linsat.
RETARDATUL
17 Dec 2018

Acest draknea a aratat Romaniei cât este de bolnav psihic injurind tot , mai putin Papa de la Roma. Parchetul general are obligatia sa se autosesizeze si in baza legii partidelor politice art 46 b, c , d sa scoata in afara legii psd-alde. Acestea nu mai sunt partide si nu mai reprezinta decât interesul INFRACTORILOR , HOTILOR SI BORFASILOR CARE ISI AU ADAPOST SUB UMBRELA ACESTEI MAFII.
Random imageUltimele stiri


STARBAG