2019-03-26 02:23


Dragnea: Prefecţii să fie membri de partid

 |  18:03
Dragnea: Prefecţii să fie membri de partid

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îşi doreşte ca şi prefecţii să fie înregimentaţi politic. El pledează pentru schimbarea legislaţiei, după ce termină cu urgenţele şi cu Legea bugetului. El cere o anchetă la Ministerul Finanţelor privind rectificarea pozitivă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea se arată încântat să schimbe legislaţia astfel încât prefecţii să fie numiţi politic, să fie chiar şi membri de partid. “După ce Guvernul se va ocupa de problemele urgente acum şi în paralel de legea bugetului, este posibil să ajungem la asta, pentru că s-ar putea ca această măsură inclusă în strategia guvernului tehnocrat să fie bună. Ei au prins asta în strategia de reformă a administraţiei locale. Este o variantă. E foarte posibil să ajungem la concluzia asta, pentru că, de fapt, suntem într-o mare ipocrizie care, vezi Doamne, sunt funcţionari publici, dar de fapt sunt puşi politic”, a declarat Dragnea. El i-a adresat un apel ministrului de Finanţe să facă o anchetă asupra rectificării bugetare. “Îl rog pe domnul ministru de Finanţe, domnul Ştefan Viorel, dacă e nevoie de sprijin de la Parlament facem şi asta, să demareze urgent o verificare, cercetare, anchetă foarte dură internă să vedem cum s-a ajuns în situaţia în care ei au avut o rectificare pozitivă, spunând că vor avea venituri suplimentare la buget. În schimb, se pare că au încasat cu mai puţin de 10 miliarde. Asta e ceva foarte grav şi pentru asta trebuie să dea socoteală şi premierul, şi ministrul de Finanţe. Şi îl rog pe domnul Viorel Ştefan să verifice urgent lucrul ăsta, pentru că nu ne jucăm cu bugetul ţării. (...) Acum se lucrează la fila de buget pentru fiecare minister”, a mai spus liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-05

TAGURI: dragnea, prefecti, politic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Ian 2017

Si femeile de servici , si paznicii si maturatorii de pe strada sa fie membri p.s.d. Tot poporul sa fie membru p.s.d. Asa vrea KIM JO DRAGNEA. ASTA ESTE DEPOLITIZAREA ADMINISTRATIEI PROMISA IN CAMPANIA MINCINOASA DE CATRE PUSCARIASUL. KIM JO -DRAGNEA.
GENERALISIM DE CARTON
05 Ian 2017

BA GHOBS DE TELEOMAN ; AI FACUT INCA 4 - 5 - 7 MINISTERE IN PLUS . CITE 1000 DE OAMENI LA FIECARE .MINISTER CEL PUTIN , INSEAMNA CA AI REZOLVAT SOMAJUL IN JUDETUL TELEORMAN . POATE DAI DE LUCRU SI LA PISICILE JUDETULUI . PARCA AI FI MORUZOV SAU CRISTESCU
ANONIM
06 Ian 2017

Cica ar fi platit domnul Tariceanu formarea unui "stol" intreg de inalti functionari publici pregatiti pentru a ocupa functii de prefecti, secretari, de stat sau directori ?
ANONIM
06 Ian 2017

Remarcati si ca"formarile" ar fi fost facute din bani publici ?
RANJETUL MORTII
06 Ian 2017

NIMIC NU E DEFINITIV IN VIATA. NICI VIATA NU-I DEFINITIVA. RANJESTI CU ZAMBET DE PAIATA, TE MISTI CU GEST DE PANTOMIMA, IAR NOI PRIVIM CA IDIOTII, CUM NE BATJOCORITI CU TOTII.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...