2019-04-24 13:23


Dragnea, prima REACȚIE după voturile pentru Kovesi: ”Nu este un MODEL de urmat”

 |  21:54
Dragnea, prima REACȚIE după voturile pentru Kovesi: ”Nu este un MODEL de urmat”

Președintele PSD, Liviu Dragnea vine cu primele reacții după audierea Laurei Kovesi în Parlamentul European pentru funcția de procuror șef european. Dragnea consideră că totul este doar o negociere și un vot politic.

”Eu vă spun ceva. Până acum nu am discutat despre această procedură, despre candidaturi. Pentru mine nici nu mai are importanţă cine va fi desemnat procuror european. Pentru mine, ceea ce mi se pare foarte grav este această negociere cu foarte multă patimă, negociere politică în Parlamentul European pt. a desemna un procuror european. Cine mai poate avea încredere, indiferent cine va fi desemnat într-un procuror european pus eminamente politic, asta este după părera mea cel mai mare rău care s- a făcut că ac. procedură se duce într-o negociere politică şi ... un vot politic.

Noi dacă introducem în lege să fie procurorii şefi din România votaţi de Parlament sunt convins că sunteţi convinşi că o să urle tot Bruxellesul, ăsta nu este un model de urmat. Eu cred că, indiferent cine va fi ales procuror european va pleca cu un mare handicap de legitimitate şi de încredere.

REP: Ar trebui guvernul să o susţină în acest demers?

Nu ştiu ce tb. să facă guvernul, dar nu cred că guvernul poate susţine ac. tip de procedură ... În rest, aşteptaţi să se termine procedura şi putem v.b mai mult. Eu nu vreau să zică cineva că cineva a pierdut o şansă pt. că nu ştiu cine a făcut ceva în numele ei” a declarat Liviu Dragnea pentru RomâniaTV.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-03

TAGURI: dragnea, kovesi, procuror sef european
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2019

"Liviu Dragnea sa ajungi imbracat in multe dungi!"
ANONIM
04 Mar 2019

muie kodrutza!muie multa johanus ,muie multa la toti drogatii lingatori de cururi naziste muie postac cretin
@ ANONIM
04 Mar 2019

Muie ma-tii si la tot neamul de gunoaie bolsevice care fura pe romani. Ultima hotie este AURUL ROMANIEI.
ANONIM
04 Mar 2019

Am auzit si eu ca Dragnea vrea sa aduca aurul inapoi in tara si sa l fure Vrea sa l vanda in Obor jumatate din el iar cealalta jumatate vrea sa o dea la TEL DRUM Altii zic ca vrea s o ingroape in insula Belina la radacina unui palmier Altii zic ca vrea sa le bage cate un calup in cur la naziParanoia nazi!!!
ANONIM
04 Mar 2019

https://www.facebook.com/paula.rusu.39?fref=nf
Random imageUltimele stiri


STARBAG