2019-03-23 16:51


Dragnea, prima REACȚIE la scandalul dintre premierul Tudose și Carmen Dan

 |  15:59
Dragnea, prima REACȚIE la scandalul dintre premierul Tudose și Carmen Dan

Preşedintele PSD Liviu Dragnea face un turneu prin judeţele din Moldova. Liderul PSD se întâlneşte cu şefii organizaţiilor teritoriale. Discuţiile au loc în contextul în care la sfârşitul lunii va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al partidului, în care se va decide o eventuală restructurare a Guvernului lansată de premierul Mihai Tudose.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Bacău, că „speră” ca premierul Mihai Tudose să rămână în funcție.

Liviu Dragnea a comentat și propunerea făcută de deputatul Cătălin Rădulescu, de a retrage sprijinul politic pentru echipa Tudose-Ciolacu, solicitând întruniraea de urgență a Comitextului Executiv al PSD.

„Am citit. Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct”, a spus, scurt, Liviu Dragnea.

Liderul PSD face un turneu în județele din Moldova pentru a se întâlni cu şefii de organizaţiilor teritoriale. Discuţiile au loc înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, unde premierul Mihai Tudose este aşteptat să vină cu propuneri concrete de restructurare a Guvernului.

Se așteaptă ca la Comitetul Executiv Național de la finalul lunii să se voteze dacă va exista o restructurare a Guvernului, variantă pe care Liviu Dragnea nu o susține, dar pe care o promovează premierul Mihai Tudose. O altă temă de discuție este aceea a organizării unui congres extraordinar al partidului pentru stabilirea candidatului la prezidențiale, congres cerut de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, dar cu care Dragnea nu este de acord.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-12

TAGURI: dragnea, tudose, premier, psd, turneu, molsova, bacau
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...