2018-05-21 23:39


Dragnea RĂSPUNDE nemulțumirilor profesorilor: ”Să fim RESPONSABILI”

 |  19:14
Dragnea RĂSPUNDE nemulțumirilor profesorilor: ”Să fim RESPONSABILI”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, reacţionează după ce profesorii au anunţat că vor să protesteze din cauza salariilor. Dragnea îi avertizează pe aceştia şi le spune că salariile le-au fost mărite deja.

„E bine să îl întrebaţi pe primul-ministru. Mi-a spus şi mie premierul că a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă cu mai mulţi lideri de sindicat şi aş vrea să vă dea el explicaţii. Deocamdată mă abţin, discutăm de nişte măriri de salarii care deja s-au realizat. De asemenea, cred că ar fi bine să fim puţin mai responsabili, pentru că este vorba de cât poate duce această ţară”, a spus Liviu Dragnea, întrebat despre protestele anunţate de profesorii care sunt nemulţumiţi de salariile pe care le au.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat faptul că trebuie să avem „o abordare responsabilă”, pentru că, dacă Guvernul ar face „gesturi bruşte”, românii ar avea o bucurie de o zi. „Toţi ne-am dori probabil ca într-un singur an să reparăm toate nedreptăţile şi toate inechităţile din ultimii 20 şi ceva de ani. Nu se poate şi atunci trebuie să avem o abordare responsabilă, să le îndreptăm etapizat, în aşa fel încât bugetul să susţină, să nu se pună în pericol echilibrul macroeconomic, dar în acelaşi timp şi oamenii să simtă aceste măriri de salarii, pentru că dacă sunt gesturi bruşte este o bucurie de o zi, după care ajungem în situaţiile în care s-au mai întâmplat în România când se obţineau nişte drepturi, nişte măriri şi imediat apărea suspendarea actului normstiv şi ele nu mai operau”, a conchis Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-13

TAGURI: camera deputatilor, profesori, bugetari, cresteri salariale, dragnea

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN ROMAN CARE VA PLECA
13 Sep 2017

DRAGNEA NU TRADA SI NU SCADEA PRAGUL PENTRU LIMBA MAGHIARA LA 10% . O sa ajungem sa FIM OBLIGATI SA VORBIM TURCA, RUSA, LIPOVENEANA, ALBANEZA ETC. SUNTEM SINGURA TARA DIN EUROPA CARE PENTRU VOTURILE UNEI MINORITATI INCALCAM DREPTURILE MAJORITATII...UNDE ESTI TU CEAUSESCU....NU MAI SUNT PATRIOTI IN RANDUL POLITICIENILOR NOSTRII?
PUI DE MILITIAN
14 Sep 2017

Completul de judecata format din Constantin Epure, Cristina Geanina Arghir și Ștefan Pistol a decis IN MOD FALS SI ABUZIV reluarea de la zero a procesului lui Liviu Dragnea, Prostariceanu, si alti excroci DEOARECE judecătoarea Ana Maria Dascălu s-a pensionat, a iesit definitiv pe cale naturala din serviciu, NU A FOST SCHIMBATA (in timpul jocului) sau inlocuita din diverse interese NELEGITIME ale cuiva cu alt judecator IN TIMPUL PROCESULUI DE JUDECATA. Reluarea de la zero a proceselor politicienilor PUSCARIABILI nu este susținută de hotărârea CEDO la care au făcut referire unii magistrații din interese oscure. ASA CA LA LOC COMANDA pentru COMPLOTISTII MAFIOTI DIN JUSTITIE SI POLITICA FIR-AR BINOMUL lor AFURISIT de ticalosi , hidosi, TRADATORI MAFIOTI etc. . CE SE INTAMPLA DACA UN JUDECATOR al UNUI COMPLET DE JUDECATA DECEDEAZA (sau are un accident grav si nu mai poate fi recuperat doamne fereste) SE REIAU TOATE PROCESELE avute de EL in derulare la acea data de DE LA ZERO...???? ASA CA PROCESELE PUSCARIABILILOR din politica romaneasca de kkt care au dovedit ca sunt FARA DEMNITATE , CARACTER SI ONOARE TREBUIE CONTINUATE si NU RELUATE DE LA ZERO.
@PUI DE MILITIAN
14 Sep 2017

Constantin Epure, trebuie SANCTIONAT si retras din completul de judecata deoarece noul magistrat care a înlocuit-o pe judecătoarea Ana Maria Dascălu a pus în discuție FARA JUST TEMEI reluarea întregii cercetări judecătorești a puscariabilolor cu nume sonore DE LA ZERO
TILICA
15 Sep 2017

http://ponturifierbinti.com/dragnea-porc-bahamas
GIONNA
02 Oct 2017

Nevoie de un împrumut? Direct contact: (silvia19manecchi75@gmail.com) am reuşit să-mi împrumut prin Domnul DUHAMEL GEORGES care m-a pus în contact cu o anume doamna MANECCHI Silvia care era în stare să mă satisface cât mai repede posibil. În cazul în care aveţi nevoie, de asemenea, un credit sau în cazul în care vă sunt mizat nu vă rugăm să contactaţi prin e-mail (silvia19manecchi75@gmail.com) sau prin mesaj privat, te va ajuta
Random imageUltimele stiriApa Nova