2018-12-11 17:47


Dragnea refuză lecțiile de onoare și demnitate de la conducerea PNL

 |  22:04
Dragnea refuză lecțiile de onoare și demnitate de la conducerea PNL

Liberalii i-au cerut demisia, iar fostul ministru Liviu Dragnea a declarat că nu poate lua lecții de onoare și de demnitate de la actuala conducere a Partidului Național Liberal. Cererea liderilor PNL a venit după ce ÎCCJ l-a condamnat pe Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".

"Am citit cu foarte mare surprindere comunicatul celor de la PNL care cereau premierului să mă demită, după ce eu îmi prezentasem demisia, demisie care a fost prezentată dimineață, la ora 10,00. Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lecții de onoare și de demnitate de la actuala conducere a PNL. Niciodată", a afirmat Dragnea.

El a menționat că demisia din funcția de ministru al Dezvoltării a fost depusă la Guvern, așa cum e procedural și a adăugat că va rămâne în PSD. Dragnea a mai spus că în acest week-end va fi alături de premier la Craiova și Târgu Jiu, pentru două proiecte ce vizează tadioanele din cele două capitale de județ.

Într-un comunicat, PNL susținea că Liviu Dragnea trebuie să își prezinte de urgență demisia din Guvern sau Victor Ponta să îl demită.  "După decizia de azi a instanței, dacă PSD dorește să aibă un condamnat în conducerea partidului, ca președinte executiv, nu are decât să îl mențină. Ar fi o "emblemă" relevantă pentru modul în care PSD înțelege să se raporteze la Justiție și la opinia publică. Liviu Dragnea trebuie, însă, să demisioneze urgent din Guvern, întrucât afectează grav imaginea României. Deși a promis că renunță de bună voie la toate funcțiile dacă va fi condamnat, Dragnea întârzie inexplicabil să ia o decizie bărbătească. În situația în care Liviu Dragnea nu demisionează de bună voie, atunci premierul Victor Ponta trebuie să-l demită astăzi", se arăta în comunicatul PNL.

Dragnea a demisionat din funcția de ministru al Administrației Publice și Dezvoltării Regionale și a adăugat că luni își va depune demisia și din funcția de președinte executiv al PSD. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: dragnea, refuza, lectiile, onoare, demnitate, conducerea, pnl
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...